Minorul este din Marea Britanie și a uimit o lume întreagă. Băiatul a devenit cel mai tânăr membru al clubului de oameni inteligenți din lume. Micuțul a început să citească la doi ani și patru luni, ceea ce părinții au aflat mult mai târziu.

Citește și: Durerea unei mame din UK, după ce fiica sa a decis să-și doneze organele: „A fost greu să-i văd trupul acoperit de cusături”

Povestea neobișnuită a copilului a devenit virală după ce el a învățat să citească de la o vârstă atât de fragedă. Ulterior, părinții au aflat că micuțul vorbește fluent în șapte limbi străine și știe să numere până la 100 în franceză, germană, mandarină, galeză și spaniolă. În urmă cu câteva luni, a devenit cel mai tânăr membru al clubului de oameni inteligenți din lume.

Cum este posibil ca băiatul să fie atât de deștept

Părinții lui Teddy Hobbs nu știau că fiul lor este atât de inteligent, cei doi aflând mult mai târziu că micuțul are un IQ peste medie.

În prezent, băiatul are patru ani și face furori în întreaga lume. Cu doar câteva luni în urmă, el a fost desemnat cel mai tânăr membru din clubul oamenilor inteligenți. Înainte de a fi primit, Teddy Hobbes a dat un test, unde a obținut 136 de puncte dintr-un total de 160.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A încercat să lupte cu o femeie mai înaltă cu 25 de centimetri decât el și a pățit-o rău. Video viral

Părinții minorului au aflat târziu că au un fiu geniu. Nimeni nu-și imagina că la doi ani va învăța să citească singur. Micuțul nu are preocupările unui copil de vârsta sa, ci preferă să învețe alte limbi străine sau să citească cărți sau poveștile despre Harry Potter, atunci când îi permit părinții.

Chiar dacă este mic, iar copii de vârsta sa se uită la desene animate ori se joacă cu prietenii, Teddy Hobbs își dorește să devină medic și deja a început să înțeleagă ce presupune o astfel de meserie.

Mama și tatăl său l-au înscris la grădiniță, apoi cei doi au fost sunați de educatoare, pentru a le spune că micuțul știe să citească singur, în contextul în care alți copii știu doar câteva litere.

Citește și: Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia- FOTO

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În plus, băiatul a aflat singur și despre războiul din Ucraina, după ce a văzut steaguri peste tot și a început să le asocieze cu ideea de conflict militar.

Citește și: Cum arăta Ricky Martin în tinerețe. Era considerat cel mai sexy bărbat din lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si