“Fiica ambasadorului”, producția difuzată de Kanal D, care cucerește tot mai mulți fani și în România, reunește în distribuție nume celebre precum Neslihan Atagül, Engin Akyürek și Uraz Kaygılaroğlu, dar și pe talentata actrița, în vârstă de numai 11 ani, Beren Gençalp.

Acesta este și cea mai tânăra din distribuție, interpretând un rol cheie: micuța Melek, fiica personajului principal, Nare- interpretată de Neslihan Atagül. 

”Fiica ambasadorului” i-a cucerit pe telespectatorii români

Beren este considerată un copil minune datorită talentului ei și nu încetează să uimească cu modul în care reușește să intre în pielea personajului său, o fetiță care resimte puternic lipsa tatălui din viața ei. Neslihan Atagül s-a declarat fascinată de talentul micuței sale colege de platou.

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: „Akîn este un sociopat, un personaj destul de nepoliticos și rău; mi-a plăcut să îl interpretez”

”Fiica ambasadorului”, la Kanal D

”Fiica ambasadorului”, la Kanal D

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Beren Gençalp este uluitoare.

Nu doar în fața camerelor, dar și dincolo de acestea, Beren da dovadă de o maturitate demnă de un adult. Și-a luat rolul foarte în serios, este foarte atentă la indicațiile regizorale, e conștiincioasă și dornică să fie cea mai bună. Beren m-a ajutat să simt cu adevărat ce poate simți o mama pentru copilul ei, de la clipele de fericire și sinceritate pure pe care le oferă un copil, până la forța uluitoare pe care o capătă o mamă atunci când puiul ei este în pericol”, a spus Neslihan Atagul despre micuța actriță. 

Citeste si: Neslihan Atagül: „M-a ajutat să simt cu adevărat ce poate simți o mamă pentru copilul ei”

Cine este micuța care o interpretează pe Melek în ”Fiica ambasadorului”

Beren Gençalp, născută pe 11 noiembrie 2011, la Izmir, a fost înscrisă de către părinții săi la o agenție pentru actorie. Talentul micuței Beren a fost rapid remarcat și a fost selectată pentru audiție, obținând ulterior rolul personajului Melek din “Fiica ambasadorului”.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, la nivel Național, cu serialul „Fiica Ambasadorului”

Povestea continuă și în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00, cu noi întâmplări emoționante prin care trec îndrăgitele personaje din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”. Producția poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si