Adriana Bachmann, experta in cresterea copiiilor, dezvaluie cateva secrete pe care orice parinte ar trebui sa le puna in practica.

Adriana Bachmann s-a nascut in Romania dar este specialist in cresterea nou-nascutilor in Statele Unite. De mai bine de 15 ani, ajuta mii de familii sa organizeze un program corect pentru bebelusi, in primele luni de viata.

"Daca ii dam o masa buna, copilul va putea sa doarma intre 2 ore jumate si 3 ore si asta este foarte important."

, spune specialistul.

Citeste si: Ai kilograme în plus? Slăbești rapid în doar câteva zile! Încearcă super dieta din această primăvară!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din pacate, foarte multi parinti au parte exact de varianta opusa. Apoi nu mai stiu ce sa ii faca micutului ca sa nu mai planga si sa nu se mai vaiete de colici. Ar da orice sa aiba nopti linistite, si ei si bebelusul.

Adriana spune ca nou-nascutii au nevoie de rabdarea parintilor si un program fix, cu ore fixe, care sa fie respectate. Sfatul ei pentru parinti: nu deranjati somnul sugarilor pentru ca este posibil sa viseze!

"Un copil nou nascut daca iti iei timp o ora- o ora jumate sa ii dai o masa, in momentul Acela tu iti iubesti bebelusul, e hranit bine, e schimbat, il infasor si il pui la culcare.", mai spune specialistul.

Citeste si: Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț: ”Nu se spală pe păr cu lunile. Miroase urât!”

"Eu am recurs la metoda de l-a lua in pat cu mine, practice dormeam impreuna, el cu sanul in gura si manca mai mult sau mai putin in continuu.", spune mama. In primele doua luni aceasta metoda asigura linistea mamei si a copilului. Dar, pe masura ce bebelusul creste, el trebuie sa invete sa ramana si singur.

In plus, bebelusii ingrijiti de ambii parinti cresc mai fericiti.

"Eu refuz sa lucrez mai mult de o luna cu o clienta pentru ca tu nu m-ai angajat sa fiu paturica copilului, eu sunt aici sa iti pun copilul in program si sa te invat pe tine ca mama cum sa continui sa fii o mama buna.", mai spune Andreea.

Citeste si: Gest Dumnezeiesc! Un preot din Olt a lansat o campanie socială pentru copiii săraci: "Să îmbrăcăm un copil de Paște!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si