Close sidebar
Close sidebar

Coreea de Nord a lansat "un proiectil neidentificabil"

Coreea de Nord a lansat duminică "un proiectil neidentificabil", în largul coastei sale orientale, a indicat agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citând statul-major interarme sud-coreean, potrivit AFP.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba despre o serie de tiruri organizate de Phenian, care are loc în timp ce lumea se confruntă cu o criză sanitară fără precedent, pandemia de coronavirus. 

Citeste si: SUA refuză să suspende sancţiunile internaţionale, în plină pandemie de covid-19

Coreea de Nord a tras, la 21 martie, două proiectile către Marea Japoniei- aparent rachete balistice cu rază scurtă de acţiune. Rachetele au fost lansate din provincia Phenianul de Nord (vest), a anunţat armata sud-coreeană. Ea a catalogat tirurile ”extrem de neavenite, având în vedere situaţia dificilă cu care se confruntă lumea din cauza covid-19”, boala cauzată de noul coronavirus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Coreea de Nord susţine că Trump i-a adresat lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic”- CNN

Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de contaminare pe teritoriul său, însă în Coreea de Sud mulţi cred că ar exista.

Citeste si: Serbia a închis toate punctele de trecere a frontierei dinspre România

Conform Agenţiei Centrale de Presă din Coreea de Nord, preşedintele Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a acorda ajutor în ”efortul antiepidemic”.

Citeste si: Decizia lui Arafat, pusă în aplicare. Se închid școlile. VIDEO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI