Close sidebar
Close sidebar

Coreea de Nord își deschide porțile turiștilor din întreaga lume. Oamenii sunt așteptați să joace golf. Care este motivul invitației?

Coreea de Nord are o invitație pentru pasionații de golf din întreaga lume. Deși este una dintre cele mai greu accesibile țări din lume, acest lucru este pe cale să se schimbe.

Estera Maria,

Coreea de Nord își deschide porțile turiștilor din întreaga lume. Oamenii sunt așteptați să joace golf. Care este motivul invitației?

[Sursa foto: nknews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Coreea de Nord este cunoscută ca fiind una dintre cele mai greu accesibile țări din lume, sau una dintre cele mai „închise” țări din lume. Recent, Coreea de Nord a lansat o invitație pentru jucătorii de golf din întreaga lumea pentru a participa la un turneu de amatori care ar urma să se desfășoare la Phenian.

Scopul invitației prietenești este unul clar: pentru „a dezvolta legături de prietenie” cu omologii lor nord-coreeni.

Citește și: VIDEO- Hotelurile de la malul mării sunt tot mai primitoare. Numărul celor care acceptă prezența necuvântătoarelor a crescut. Litoralul românesc dispune de 105 astfel de unități de cazare

Coreea de Nord îi invită pe turiștii străini să joace golf

Încă de la începutul anului 2020, țara „închisă” a impus restricții severe pentru combaterea Coronavirus. Totuși, mai multe semne arată că țara comunistă ar putea relaxa controalele de la frontieră, potrivit AFP.

Invitația se adresează jucătorilor de golf străini.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Coreea de Nord își deschide porțile turiștilor din întreaga lume. Oamenii sunt așteptați să joace golf. Care este motivul invitației?

[Sursa foto: Koryo Tours]

Terenul de golf al capitalei Coreei de Nord găzduiește, așadar, o „competiție de jucători de golf amatori primăvara și toamna, iar amatorii pot participa, de asemenea”, scrie pe pagina de internet a terenului de golf, aflată sub administrația

turismului din Phenian.

În plus, Beijingul a confirmat în luna iulie că Coreea de Nord s-a înregistrat pentru Jocurile Asiatice care urmează să aibă loc în China în luna septembrie.

Citește și: EXCLUSIV- O luptătoare MMA își donează mănușile pentru a ajuta niște copii/ Alice Ardelean: ”Sunt doar gesturi ocazionale. Cumpăr și mâncare la câini din biletele vândute”

„Phenian a făcut din golf o modalitate importantă de a obține valută străină”, spune Un Chan-Il, un transfug devenit cercetător, care conduce Institutul Mondial pentru Studii privind Coreea de Nord.

El a mai spus că a fost creat chiar și un „departament de golf” la o cunoscută universitate adresată sportivilor din capitală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI