Close sidebar
Close sidebar

Coreea de Nord susţine că Trump i-a adresat lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic” - CNN

Coreea de Nord susţine că preşedintele SUA Donald Trump i-a adresat lui liderului nord-coreean Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic”, transmite CNN, citând presa de la Phenian.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Agenţiei Centrale de Presă din Coreea de Nord, preşedintele Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a acorda ajutor în ”efortul antiepidemic”.

„Considerăm o dovadă de discernământ şi o reacţie adecvată eforturile preşedintelui SUA de a menţine bunele relaţii cu preşedintele nostru, trimiţându-i din nou o scrisoare personală într-un moment ca acesta, când mari dificultăţi şi provocări stau în calea dezvoltării relaţiilor bilaterale.

Citeste si: Coronavirus: armata din Italia se implică în producţia de ventilatoare pentru respiraţia asistată

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În scrisoare, el şi-a explicat  planul de a stimula relaţiile dintre Republica Democrată Coreeană şi SUA şi şi-a exprimat intenţia de a coopera în efortul antiepidemic, afirmând că a fost impresionat de eforturile făcute de preşedinte pentru a-şi apăra poporul de ameninţarea epidemiei”, a anunţat agenţia de stat nord-coreeană.

Citeste si: Marcel Vela și Raed Arafat, noi restricții aspre pentru români! Intră în vigoare de duminică, 22 martie: "15 ani de închisoare pentru cine nu respectă carantina și îi îmbolnăvește pe alții"

CNN a solicitat comentarii atât Casei Albe, cât şi Consiliului pentru Securitate Naţională.

Citeste si: Elveţia înăspreşte măsurile împotriva noului coronavirus, dar respinge orice izolare a populaţiei

Peste 300.00 de persoane au contractat virusul în întreaga lume, iar 11.570 au murit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI