Coreea de Sud a înăsprit, sâmbătă, restricţiile la Seul şi în împrejurimi, după ce s-a înregistrat cea mai mare cifră de contaminări din ultimele cinci luni.

Coreea de Sud, număr mare de infectări cu Covid-19

Noile măsuri de distanţare fizică vizează şi domeniul sportului profesionist, meciurile urmând să aibă loc fără spectatori, în contextul în care era permis un număr limitat de spectatori de la începutul lunii iulie.

coreea de sud covid 19
coreea de sud cazuri noi coronavirus

Citeste si: Doliu în sportul românesc. Un celebru antrenor a murit

Citeste si: Samsung Galaxy Tab S7: Tot ce trebuie să știi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Iohannis, de Ziua Marinei: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastră de a ne adapta la o realitate diferită

Decizia a intervenit după ce vineri s-au înregistrat 166 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, cel mai mare număr din martie, bilanţul total ajungând la 15.039, iar cel al deceselor la 305.

Citeste si: Proprietățile miraculoase ale afinelor! Ştiai că reduc grăsimea abdominală?

Rusia testează virusul anti-Covid pe medici. Atenționarea OMS

Rusia a anunțat, miercuri, că primul lot al vaccinului anti-COVID va fi gata pentru unii medici în termen de două săptămâni și a respins criticile internaționale referitoare la siguranța acestuia.

Președintele Vladimir Putin a declarat marți că  Rusia a devenit prima țară care a aprobat un vaccin COVID-19, după mai puțin de două luni de testare pe om.

Studiile finale nu au fost încheiate. Doar aproximativ 10% din studiile clinice au succes și unii oameni de știință se tem că Moscova poate pune prestigiul național înaintea siguranței cetățenilor, potrivit  Reuters.

„Se pare că  colegii noștri străini  sesizează avantajele competitive specifice ale medicamentului rus și încearcă să exprime opinii care, în opinia noastră, sunt complet nefondate”, a declarat, miercuri, ministrul rus al Sănătății, Mikhail Murashko.

El a spus că vaccinul dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova va fi administrat oamenilor, inclusiv medicilor, în mod voluntar și va fi gata în curând.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si