Close sidebar
Close sidebar

Corina de la Casa Iubirii îi dă replica Biancăi. "A avut grijă să o denigreze pe Kinga"

Corina, proaspăt descalificată din Casa Iubirii, i-a dat replica Biancăi și a povestit despre problemele ei de sănătate.

Diana Puiu,

Corina de la Casa Iubirii îi dă replica Biancăi. "A avut grijă să o denigreze pe Kinga"

[Sursa foto: WOWbiz]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Corina Niculescu s-a înscris în Casa Iubirii deoarece și-a dorit să întâlnească bărbatul ideal, cel care să o completeze. Aceasta a fost descalificată în urmă cu puțin timp, pe motive medicale.

Citeste si: Robert face dezvăluiri după ce a părăsit Casa Iubirii. "A venit să se facă cunoscută"

Nu demult, Bianca a fost prezentă în emisiunea "Culisele Iubirii", moderată de Bianca Comănici, unde a denigrat-o pe Corina. Corina a venit în platou și i-a dat replica brunetei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Casa Iubirii. Motivul pentru care Iolanda a izbucnit în plâns

"Bianca este foarte răutăcioasă, este o persoană neasumată, spune lucruri pe care după aceea le întoarce în așa fel încât să nu pară că le-ar fi zis ea.(...)

Ce vorbeam în cameră spunea tot mai departe. Cum am ajuns la hotel, a avut grijă să o denigreze pe Kinga, de aceea eu nu am vorbit cu ea câteva zile, după care le-am spus fetelor ce psune Bianca despre ele. Așa făcea mereu.", a declarat Corina.

Corina a plecat din cauza problemelor de sănătate

Corina nu a fost eliminată, ci descalificată din cauza problemelor de sănătate.

Citeste si: Fetele din Casa Iubirii, vizitate de Jador. ”Mi-ar plăcea să le cunosc”

"Acum trei ani, dintr-odată, am făcut atac de panică în somn. Nu am mai putut să mă mișc, efectiv am rămas imobilizată, mâini, degete, tot. L-am sunat de urgență pe tata să mă ducă la spital, mi-au zis că sunt ok, eu nu eram ok deloc și am intrat într-o depresie.

Nu mai mâncam, nu puteam să dorm, dormeam două minute și mă trezeam în palpitații și plâns și mi-am revenit foarte greu atunci. Am rămas mereu cu frica să nu mai pățesc treaba asta, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimul timp, până când am ajuns aici în emisiune și a fost foarte mult stres asupra mea și nici nu am putut să răbufnesc, cum poate aș fi făcut-o acasă. Am încercat să mă controlez, să merg mai departe, să rezist și nu am mai rezistat.", a mărturisit Corina, în platoul WOWbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI