Oboseala și presiunea și-au pus amprenta asupra stării de sănătate a Corinei. Printre lacrimi și suspine, șatena i-a cerut Andreei Mantea să o lase să plece din emisiune pentru a fi consultată de un doctor, starea ei fiind mai proastă pe zi ce trece. Tânăra a recunoscut că nu poate dormi noaptea, iar fizic se simte epuizată.

Corina, în lacrimi în Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii

Citeste si: Ce i-a arătat Teo Trandafir Biancăi în direct: „În momentul în care tu te-ai întors cu spatele”

După ce în urmă cu o zi le-a cerut colegilor săi, cu lacrimi în ochi, să o voteze în următoarea gală , astăzi, starea Corinei este la și mai rea. Tânăra nu găsește puterea de a se aduna, iar această problemă o pune pe baza lipsei somnului. Oboseala s-a acumulat, iar faptul că nu și-a găsit un partener în competiție o afectează și mai tare.

Corina se din ce în ce mai rău

Andreea Mantea i-a dat posibilitatea Corinei să plece din emisiune pentru a merge la medic și pentru a se odihni puțin, iar mâine să decidă dacă vrea sau nu să rămână în continuare în Casa Iubirii.

Corina, în lacrimi în Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminică, în prima zi de Paști, la “Asta-i România!”, De Paști, Oameni în lumină!

”Ce e cu tine?”,  a întrebat-o Andreea Mantea.

”Îmi vine să vomit, am o stare de leșin, mă simt foarte obosită”  a spus concurenta.

”Câte ore ai dormit?”,  a întrebat Andreea.

”5”,  a spus Corina.

”5? Păi, tu ești bogată. Ești bine cu 5 ore. Eu am dormit doar 3 jumate. Tu știi de ce te simți rău? Trebuie să dormi, atât. Vrei să mai stai astăzi în emisiune? Vrei să pleci? Vrei să mergi la doctor?”,  a mai spus Andreea Mantea.

”Da”,  a fost răspunsul Corinei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si