In CV-ul tanarului sunt bifate companii precum Continental, Apple sau Airbus.

In CV-ul tanarului sunt bifate companii precum Continental, Apple sau Airbus.
La varsta de 163 ani a construit primul robot, iar cand era elev in clasa a IX a a primit medalia de aur la Olimpiada Internationala de Proiecte Informatice din Turkmenistan pentru un alt robot, creat tot de el.
Cornel Amariei este bucurestean, dar, dupa ce a absolvit cursurile universitatii din Germania, s-a mutat la Sibiu, unde lucreaza pentru compania Continental in cadrul careia conduce mai multe proiecte de cercetare si inovatie in
domeniul automotive.
”Am locuit în Germania aproape patru ani şi Sibiul mi s-a părut oraşul cel mai apropiat de mediul în care am trăit. Mi se pare un oraş foarte atipic pentru România, cel puţin în partea de dincolo de Carpaţi, unde am trăit eu. Sincer să fiu, deşi am călătorit foarte mult în lume, în Sibiu nu fusesem şi am rămas uimit, nu-mi venea să cred că sunt în România. M-a impresionat liniştea, în primul rând. Când am venit vorbeam la telefon, cred că în faţa hotelului Continental-Forum, şi discutam cu amicii că nu-mi venea să cred că în jurul meu sunt români care pot să vorbească încet şi civilizat. Asta chiar m-a impresionat.  Pot să adaug curăţenia, dar numai în centrul istoric”, a declarat Cornel pentru Turnul Sfatului, scrie businessmagazin.ro.In CV-ul tanarului sunt bifate companii precum Continental, Apple sau Airbus.

La varsta de 13 ani a construit primul robot, iar cand era elev in clasa a IX a a primit medalia de aur la Olimpiada Internationala de Proiecte Informatice din Turkmenistan pentru un alt robot, creat tot de el.

Cornel Amariei este bucurestean, dar, dupa ce a absolvit cursurile universitatii din Germania, s-a mutat la Sibiu, unde lucreaza pentru compania Continental in cadrul careia conduce mai multe proiecte de cercetare si inovatie in domeniul automotive.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Am locuit în Germania aproape patru ani şi Sibiul mi s-a părut oraşul cel mai apropiat de mediul în care am trăit. Mi se pare un oraş foarte atipic pentru România, cel puţin în partea de dincolo de Carpaţi, unde am trăit eu.

Sincer să fiu, deşi am călătorit foarte mult în lume, în Sibiu nu fusesem şi am rămas uimit, nu-mi venea să cred că sunt în România. M-a impresionat liniştea, în primul rând.

Când am venit vorbeam la telefon, cred că în faţa hotelului Continental-Forum, şi discutam cu amicii că nu-mi venea să cred că în jurul meu sunt români care pot să vorbească încet şi civilizat. Asta chiar m-a impresionat.  Pot să adaug curăţenia, dar numai în centrul istoric”, a declarat Cornel pentru Turnul Sfatului, scrie businessmagazin.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si