Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor care a mistuit ca o torță pe data de 26 decembrie a luat o decizie șocantă! Totul s-a întâmplat la scurt timp, după ce magistrații din Prahova au decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. La Judecătoria din Prahova patronul Fermei Dacilor a avut cu el pantoful fiul său în vârstă de 11 ani, care a murit în cumplitul incendiu. 

Cum se incriminează Cornel Dinicu în fața instanței?

În continuare acesta spune că focul a pus fost la afacerea lui din Gura Vadului de o mână criminală. El spune totuși că acea persoană nu a vrut cel mai probabil să omoare pe cineva, ci doar să provoace pagube, și multă suferință. În continuare, el a spus că va sta la dispoziția anchetatorilor pentru ca adevărul să iasă cât mai repede la iveală.

”Este exclus! Este plata în avans și o pedeapsă în avans pentru multe vieți”, a spus Cornel Dinicu.

Cornel Dinicu adopție copil

Cornel Dinicu, după ce a primit măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Prima declarație a patronului de la Ferma Dacilor! Cornel Dinicu susține în continuare că cineva a vrut să-i facă rău: ”Este exclus”

Victor Dinicu avea doar 11 ani și era hocheist la Corona Brașov.

Iubea acest sport și avea planuri mari în acest sens. Din păcate, toate acestea s-au ruinat în acea seară fatidică, atunci când nimeni nu prevestea dezastrul care avea să se întâmple.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La audieri, patronul de la Ferma Dacilor a petrecut peste 12 ore, timp în care a adus cu el tot felul de dovezi, facturi, dar și diverse documente prin care că ateste că el s-a prezentat în diverse rânduri la instituțiile publice pentru a obține autorizațiile necesare, iar cu toate astea tot nu le-a primit niciodată. Pe lângă lipsa autorizației de incendiu, Cornel Dinicu nu ar fi avut nici autorizație pentru construirea complexului, de aceea, acum, și cei din primărie sunt acuzați în acest dosar, pentru că au emis autorizațiile de edificare a construcțiilor, chiar dacă acest lucru însemna în fapt încălcarea legii.

Patronul de la Ferma Dacilor își dorește să-l adopte pe Matei Ene

Cornel Dinicu nu și-a pierdut doar fiul de 11 ani, ci și pe finul său, care îi era și bodyguard, Lucian Ene. În vârstă de 48 de ani, bărbatul ar fi reușit să-l scoată din flăcări pe unul dintre copiii săi, iar când a intrat pentru a doua oară în clădire, nu a mai reușit să iasă. El a fost găsit carbonizat, soartă pe care au mai avut-o alte 7 persoane.

Din păcate, și cei doi frați Petru și Luca, în vârstă de 11 și 16 ani și-au pierdut viața. Ei erau extrem de talentați, ambii fotbaliști. Unul dintre copii decedați era junior la CSA Steaua, iar celălalt în Academia lui Ghionea și Petre Marin.

„Asta e cu adevărat o imensă tragedie.

Petru juca la noi de mai mult de un an, se antrena cu noi, după care se ducea la școală. Era la grupa 2012, avea 11 ani. Nu mai contează cum juca, cum era, astea sunt doar vorbe. Au murit oameni, copii, printre care și unul de la noi, iar sentimentele sunt greu de descris în cuvinte”, a declarat Sorin Ghionea pentru  GSP.

Cornel Dinicu adopție copil

Cornel Dinicu vrea să-l adopte pe fiul bodyguard-ului său, care murit în incendiul de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Exclusiv! Ce urmează pentru Cornel Dinicu, după arestul preventiv?! Câți ani de închisoare ar putea risca patronul de la Farma Dacilor?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Singurul supraviețuitor dintre ei a fost Matei, în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. De pe patul de spital el a oferit declarații, spunând că televizorul avea probleme. Matei ar fi văzut focul în jurul orei 04:50, iar pompierii au ajuns abia după 40 de minute. El s-a lăsat jos pentru a putea respira, lucru pe care și fratele său la făcut pentru a înainta spre ieșire. Cu toate astea, Luca nu a mai reușit să iasă.

"La ora 04.50 fratele meu a mers la toaleta si mi-a spus ca a simțit miros de fum in camera.  M-am trezit si eu m-am uitat la ceas era 04.50, fratele meu a deschis ușa, moment in care a intrat un fum puternic din hol. Fratele meu a început sa țipe foarte tare, s-au trezit toți chiar si cei de la parter. Fratele meu doar țipa. Eu am observat doar fum pe hol fără a vedea foc”, a declarat Matei.

Acum, după toată suferința produsă de acest incident teribil, Cornel Dinicu își dorește să-l adopte pe Matei, fiul lui Pif, care de altfel îi este și foarte drag.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si