Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și funcții administrative importante în cadrul clubului Dinamo București. Fost Președinte al Clubului Dinamo București, Cornel Dinu a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. 

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman”

Fostul sportiv a vorbit despre practicile neortodoxe din fotbal 

Cornel Dinu va vorbi și despre practicile neortodoxe din fotbal, acesta va oferi informații despre presupusele blaturi ale echipei, precum și despre calificarea istorică a echipei Dinamo în semifinală Cupei Campionilor din 1984 . Mai mult, Cornel Dinu va face dezvăluiri și despre victoriile mult comentate ale echipei Dinamo, puse pe seama  intervențiilor Securității. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cornel Dinu vine în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Este o exagerere bolnavă, hazardată… Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…”  este o parte din răspunsul oferit de Cornel Dinu. 

Citeste si: Detalii neștiute despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf. Cum s-a despărțit de partenera sa de viață

Cornel Dinu va răspunde la cele mai incomode întrebări

“De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “ De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo ?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si