Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales a recunoscut ca Ileana Ciuculete consuma alcool: "Nu am stiut sa nu ii spun sa bea!"

Auras, fratele Ilenei Ciuculete, l-a acuzat pe Cornel Gales ca a lasat-o pe artista sa consume alcool, desi suferea de o afectiune grava a ficatului. Gales a recunoscut o parte din acuzatii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Noi nu am stiut de boala si normal ca nu am stiut sa nu ii spun sa nu bea. La un moment dat, un prieten ne-a vandut niste pastile de slabit. Avea gatul uscat. Am gasit un medic care i-a spus direct daca ia ceva pentru slabit. I-a zis imediat sa nu le mai ia. Deshidratarea vine din musculatura, iar coarda vocala e cel mai mic muschi din organism", a povestit Cornel Gales intr-o emisiune TV.

"Am vazut ca se simtea acolo o formatiune in forma de castravete asa. A zis ca nu se simte bine, ca nu are nimic. Eu nu puteam sa trec peste cuvantul ei. Am mai stat putin, incepusem postul. Mi-a zis sa fac niste cartofi prajiti cu branza. Era saptamana branzei. Am baut si un pahar de vin. A doua zi s-a retras, nu mai avea nimic.

A treia zi iar a aparut si a inceput. Medicul a spus sa o internam atunci. Ea nu a vrut pentru ca trebuia sa mearga la coafor. In sambata aia am mers la coafor, s-a vopsit, si-a facut unghiile", a mai spus Cornel Gales, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI