Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales, ingrozit de ceea ce se intampla la mormantul Ilenei Ciuculete! Vrea sa afle cine e femeia care umbla in absenta lui acolo: "Asa cum eu nu merg la altii sa le aranjez lucrurile langa cruce, nici altii sa nu faca asa ceva la locul de odihna al

Situatie stranie la mormantul Ilenei Ciuculete. La aproape 5 luni de la moartea cantaretei de muzica populara, o admiratoare de-a regretatei artiste a fost surprinsa spaland piatra sa de mormant cu o solutie necunoscuta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primele semne care anuntau ca ceva ciudat se intampla la locul de veci al artistei au fost sesizate de sotul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales. Acesta a observat ca unul dintre cei doi braduti pe care i-a plantat langa mormantul sotiei sale s-a ofilit brusc. In plus, vaduvul sustine ca gaseste obiectele de pe mormant asezate altfel fata de cum le-a lasat, semn ca cineva le schimba locul in lipsa sa. 

Dupa atatea drumuri facute la cimitir, Cornel Gales a ajuns sa se imprieteneasca cu paznicii. Asa a avut vaduvul surpriza sa afle ca, saptamanal, o femeie din Calarasi vine la locul de veci al Ilenei Ciuculete si petrecere mult timp acolo.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

“M-am infiorat cand am auzit ce imi spun paznicii. In lipsa mea, la Zanica vine aceasta doamna care ii spala piatra cu o solutie lichida.

De ce face asta, nu stiu! Paznicii nu s-au bagat pentru ca isi imaginau ca e cineva din familie. Abia de curand, ei au intrat in vorba si aceasta le-a spus ca este o fana si ca vine din Calarasi pana la Bucuresti, la mormantul familiei mele. Nu o cunosc, nu stiu cine e. Cica toarna un lichid dintr-o sticla pe marmura si o spala. Apa aia, care nu stiu ce contine, a ajuns la radacina unuia dintre braduti plantati de mine si mi l-a ars.
O fi ceva toxic, nu stiu. Eu nu am prins-o niciodata acolo, n-am intalnit-o",
a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Cititi mai mult AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI