Primele semne care anuntau ca ceva ciudat se intampla la locul de veci al artistei au fost sesizate de sotul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales. Acesta a observat ca unul dintre cei doi braduti pe care i-a plantat langa mormantul sotiei sale s-a ofilit brusc. In plus, vaduvul sustine ca gaseste obiectele de pe mormant asezate altfel fata de cum le-a lasat, semn ca cineva le schimba locul in lipsa sa. 

Dupa atatea drumuri facute la cimitir, Cornel Gales a ajuns sa se imprieteneasca cu paznicii. Asa a avut vaduvul surpriza sa afle ca, saptamanal, o femeie din Calarasi vine la locul de veci al Ilenei Ciuculete si petrecere mult timp acolo.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

“M-am infiorat cand am auzit ce imi spun paznicii. In lipsa mea, la Zanica vine aceasta doamna care ii spala piatra cu o solutie lichida. De ce face asta, nu stiu! Paznicii nu s-au bagat pentru ca isi imaginau ca e cineva din familie. Abia de curand, ei au intrat in vorba si aceasta le-a spus ca este o fana si ca vine din Calarasi pana la Bucuresti, la mormantul familiei mele.

Nu o cunosc, nu stiu cine e. Cica toarna un lichid dintr-o sticla pe marmura si o spala. Apa aia, care nu stiu ce contine, a ajuns la radacina unuia dintre braduti plantati de mine si mi l-a ars. O fi ceva toxic, nu stiu. Eu nu am prins-o niciodata acolo, n-am intalnit-o", a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Cititi mai mult AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si