Cornel Gales a vorbit in ultimele zile despre Denisa Manelista, facand referire si la ultimele saptamani din viata Ilenei Ciuculete, sotia sa. 

Cantareata de muzica populara a suferit de o hepatita cu o evolutie fulminanta, care in doar cateva saptamani a omorat-o. Toata acea perioada, Ileana Ciuculete a fost internata intr-un spital privat din Capitala, iar imediat dupa moartea ei, Cornel Gales a spus ca a platit o avere, “poate chiar mai mult ca la Viena”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Totusi, nu a avut sa le reproseze nimic medicilor pana acum.

In urma cu doua zile insa, intr-o emsiune tv, Gales s-a dezlantuit. El a precizat ca din pacate nu a avut timp sa incerce si tratamente naturiste, dar medicina alopata nu e perfecta.

 

“In medicina alopata exista niste reguli, se numesc protocoale. In ultimele zile, eram in punctul terminus, i-am spus doctorului sa incercam si altceva. Mi-a spus ca exista aceste protocoale peste tot in lume si nu poate trece peste ele (…) La Ileana a fost mai rau ca la Denisa, la ea lichidele se acumulau in tesutul adipos, nu in abdomen,

si nu puteau fi scoase. Era mult mai grav, eram disperat ca era injectata permanent cu un medicament care stiam si eu ca in scurt timp ii blocheaza rinchii. Medicii insa nu au vrut sa incerce si altceva”, a povestit Cornel Gales.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si