Close sidebar
Close sidebar

Cornel Galeș, ”smardoială în direct” cu Luiz Lazarus! ”Bă, mă ridic și îl pocnesc! Vrei să-ți sparg nasul ăla?” De la ce ”s-au luat” cei doi?

Cornel Galeș și Luiz Lazarus au fost la un pas să se încaiere în direct, la Kanal D, în urmă cu doi ani.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cornel Galeș și Luiz Lazarus s-au amenințat reciproc și au fost la un pas de bătaie în direct la o emisiune WOWbiz, difuzată de Kanal D în urmă cu doi ani. Cei doi s-au contrazis reciproc, iar în prim pauză publicitară spiritele s-au încins de-a dreptul.

”În pauză a vrut să mă provoace, credea că face un nou episod Goțiu vs Palada (cei doi s-au bătut în direct, într-o emisiune tv n.r.). Dar eu sunt calculat în treburi de genul ăsta. Am mai avut incidente similare și pe la Antene. Și când ai momente de genul ăsta, te gândești: bă, dacă mă ridic acum și îl pocnesc, o să mă urmărească toată viața aceste imagini.

Și atunci, de ani de zile mă tot abțin”, a spus Luiz Lazarus după prima pauză publicitară.

Reacția lui Galeș nu a întârziat să apară. ”Bă, dar ce sigur ești pe tine, mă... Vrei să-ți sparg nasul ăla, așa, un pic? Vezi că ai mai avut nasul ăla spart, vrei să-ți spun și când? Tu, măi, karatistule... du-te mă...”

, a spus Cornel, la rândul lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cum era de așteptat, nici Lazarus nu s-a lăsat mai prejos. ”Genul ăsta de acțiune e tipică pentru orice țăran care se vede la televizor”, a concluzionat jurnalistul.

Lazarus către Galeș: ”Te dau în judecată”

Tot scandalul a plecat de la faptul că Lazarus i-a reproșat lui Galeș că se preface că suferă după Ileana Ciuculete și a râs de el pentru că a decalrat că i-a purtat chiloții soției sale decedate.

Cornel s-a enervat și l-a jignit pe Luis, spunându-i că ”țiganii i-au luat nevestele”. Replica a fost atât de dură încât acesta i-a spus că-l dă în judecată.

Citeste si: Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Citeste si: Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare. Detaliul observat în sicriu

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Țiganii mi-au luat mie nevestele? Cred că se alege tovarășul ăsta cu un proces. Acest tip tocmai are să-mi dea mie 100.000 euro. Mâine, la prima oră, vorbesc cu avocații mei, îl dau în judecată, vă rog să-mi dați o copie după această emisiune”, i-a transmis Lazarus, care în final, l-a numit ”deraiat” pe colegul său de platou.

”E clar că trebuie să mă uit mâine la emisiunea asta. Am impresia că ești deraiat complet. N-am ce apelative să folosesc”, a mai spus Lazarus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI