Marti, unul dintre elevii de la scoala Generala „Enea Grapini” a primit doua cornuri pentru a-si potoli foamea, insa a constatat cu surprindere ca unul dintre acestea era mucegait. Culmea, ambalajul in care se afla cornul, era intact, iar termenul de expirare a produsului, 19 septembrie, adica azi. Copilul a mancat cornul care era comestibil, iar pe cel plin de mucegai l-a dus acasa. Seara, cand parintii au ajuns de la munca acasa, l-a aratat acestora.

Parintii sunt decisi sa ia legatura cu conducerea scolii si sa expuna situatia.

Contactat de Realitatea de Bistrita, Daniel Sasu – directorul scolii Generale „Enea Grapini” din comuna sant a declarat ca nu i-a fost adusa la cunostinta o astfel de situatie, dar ca va cerceta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cornuri mucegaite? Au venit proaspete. Nu stiu… Nu am aflat nimic despre asta, dar voi cerceta ce s-a intamplat", a spus directorul Sasu.

Potrivit acestuia, cornurile sunt furnizate de aproximativ doua ori pe saptamana, iar pana acum nu s-au inregistrat probleme. Daniel Sasu a mai precizat ca atunci cand va avea elemente concrete despre aceasta situatie, va sesiza Consiliul Judetean pentru mai multe verificari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si