Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu un puternic impact emoțional cu femeile medic din China. Sunt rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de coronavirus

Imaginile uluitoare cu femeile medic din China au stârnit emoție pe internet. Cadrele medicale sunt rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de coronavirus. Reacțiile sunt sfâșietoare.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Platformele de știri din străinătate au fost asaltate de internauți după ce au fost postate clipuri video cu doctorițe și asistente din China tunse la zero. Scenele se derulează înainte ca acestea să fie trimise în zonele afectate de coronavirus, pentru a trata pacienţii.

Mai mulți oameni s-au grăbit să judece practica unității spitalicești, însă se pare că angajaţii s-au oferit să se radă în cap, tocmai pentru a preveni infecţia cu noul coronavirus.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, anunț devastator: „Coronavirus va fi și în România!”

Imagini cu un puternic impact emoțional cu femeile medic din China. Sunt rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de coronavirus

Spitalul din China susţine că aceasta este o practică comună în rândul medicilor.

Citeste si: Actor renumit răpus de Coronavirus. Ultimul mesaj transmis de vedetă este devastator

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Actor renumit răpus de Coronavirus. Ultimul mesaj transmis de vedetă este devastator

Primele imagini au apărut pe ziarul local Gansu Daily. 15 angajate ale Spitalului Provincial pentru Femei şi Copii din Gansu au fost filmate în timp ce erau pregătite de alte persoane, pentru plecarea în centrul epidemiei. 14 dintre cadrele medicale au fost tunse zero.

„Chiar era o problemă părul lor?", întreabă un individ, în timp ce un altul precizează că „nu este moral să ceri unor oameni să se sacrifice ca să faci propagandă pe spatele lor".

Videoclipul a fost şters ulterior, dar republicat de DailyMailOnline.

Citeste si: Cum afectează coronavirusul economia României! Efectele au început deja să se vadă!

O parte dintre doctoriţele care urmau să plece din Lanzhou în Wuhan, la finele săptămânii trecute, au izbucnit în plans.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI