Potrivit unui studiu realizat de Public Health England, obezitatea crește riscul complicațiilor sau chiar decesului în cazul persoanelor infectate cu coronavirus.

În urma examinării cazurilor de coronavirus, specialiștii au constatat că persoanele cu un exces de greutate, prezintă un risc mai mare de a necesita internare sau chiar terapie intensivă în cazul în care sunt infectaţi cu noul virus.

Citeste si: Alexandru Rafila vorbește despre începutul anului şcolar 2020

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dr. Alison Tedstone, nutriţionist şef în cadrul Public Health England, a declarat că dovezile actuale arată clar că persoanele supraponderale sau obeze prezintă un risc mai mare de complicaţii sau deces din cauza Covid-19, conorm .digi24.ro

Descoperire importantă privind coronavirusul
Descoperire importantă privind coronavirusul

„Pierderea în greutate poate aduce beneficii uriaşe"

„Pierderea în greutate poate aduce beneficii uriaşe pentru sănătate şi poate ajuta, de asemenea, la protejarea împotriva riscurilor cauzate de Covid-19”, a explicat specialista.

Citeste si: Coronavirus SUA: Bilanţul cumplit anunţat în urmă cu puţin timp

Marea Britanie are unul dintre cele mai înalte niveluri de obezitate din Europa Occidentală. Aproape două treimi din adulții din Anglia sunt supraponderali sau obezi, cifre similare fiind înregistrate în Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si