Close sidebar
Close sidebar

Povestea impresionantă a italianului de 101 ani care s-a vindecat de coronavirus

Coronavirus Italia. Un italian de 101 ani testat pozitiv cu COVID-19 s-a vindecat şi a fost externat miercuri seară dintr-un spital din oraşul Rimini, situat pe coasta Mării Adriatice, a declarat joi pentru AFP viceprimarul localităţii, Gloria Lisi.

A.M.S.,

coronavirus Italia

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Un italian de 101 ani testat pozitiv cu COVID-19 s-a vindecat şi a fost externat miercuri seară dintr-un spital din oraşul Rimini, situat pe coasta Mării Adriatice, a declarat joi pentru AFP viceprimarul localităţii, Gloria Lisi.

    "Am prieteni care lucrează într-un spital local, cu care vorbesc seara, după ce ne-am terminat ziua de muncă", a declarat ea într-un interviu telefonic.

    Citeste si: Colegiul Medicilor solicită testarea imediată a tuturor medicilor din ţară

    "Ieri, mi-au spus că un bărbat, născut în 1919, a fost spitalizat după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19. Acel domn are un aspect foarte plăcut şi a devenit în scurt timp 'mascota' spitalului", a adăugat Gloria Lisi.

    "Ieri seară, mi-au telefonat pentru a-mi spune că domnul în cauză a fost externat din spital. Într-o perioadă precum aceasta, e întotdeauna benefic să oferim oamenilor puţină speranţă", a concluzionat viceprimarul din Rimini.

    Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

    Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

    Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

    coronavirus Italia

    Citeste si: Alte 123 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în România. Bilanțul total a ajuns la 1.029

    Cu 7.503 decese şi aproape 75.000 de cazuri confirmate, Italia rămâne ţara cel mai grav afectată de epidemia de coronavirus. Statisticile oficiale conţin decesele raportate în spitale şi în azilurile de bătrâni.

    Citeste si: Un medic român a dezvăluit misterul. Care este cea mai eficientă metodă de combatere a virusului COVID-19. Costă doar 1 leu

    Vârsta medie a persoanelor decedate în Italia, conform celor mai recente statistici furnizate de Institutul Superior pentru Sănătate (ISS), este de 78 de ani.

    Sursa: agerpres.ro

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI