Italia a fost lovită din nou de un bilanț devastator al epidemiei de coronavirus, peste 743 de oameni care au murit în ultimele 24 de ore și 5.249 de cazuri noi confirmate de îmbolnăvire, semn că situația se înrăutățește pe zi ce trece, nicidecum ca acest nenorocit de COVD-19 să se mai oprească din a face victime.

În Italia e așteptat să vină „Iadul”

Specialiștii se așteptau însă la un vârf al epidemiei undeva între 23-25 martie, dar calculele hârtiei par a fi din ce în ce mai sumbre.

Până acum, în Italia s-au înregistrat 69.176 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus și 6.820 de decese, un bilanț la care s-a ajuns în aproximativ o lună. 8.326 de persoane s-au făcut bine între timp, astfel că 54.030 sunt cazurile active. Dintre acestea, însă, 3.393 sunt în stare critică.

Citeste si: BNS, apel catre Guvern dupa ce mai multor romani li s-au suspendat contractele de munca fara somaj tehnic

O româncă din Italia vorbește despre impactul nimicitor al coronavirusului

Situația este gravă și oamenii par lipsiți de speranță! Carmen Ioniță, românca din Călărași care deține, de ani buni, un restaurant în Florența și acum în Napoli, ”Casa Pangia”, a făcut o serie de dezvăluri uluitoare despre ce se întâmplă în aceste momente în Peninsulă, cât de greu le este tuturor să meargă mai departe sau să își păstreze optimisul.

”Este foarte dificil și crud ce se întâmplă aici, în Italia. În zona Toscanei, în care mă aflu, nu este așa mare nenorocirea, cazurile grave sunt în nord, Milano, toată Lombardia de fapt! Noi stăm în case, nu avem voie să ieșim pe străzi decât la cumpărături și atât! Afacerea mea am închis-o momentan, așa cum prevede legea aici, și stăm pur și simplu la domiciliu. Încercăm să supraviețuim acestei nenorociri care s-a abătut peste omenire.
Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta”,
a declarat Carmen Ioniță pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O româncă, dezvăluiri uluitoare despre dramele trăite în Italia
O româncă, dezvăluiri uluitoare despre dramele trăite în Italia

Citeste si: Al doilea test de depistarea noului coronavirus al Angelei Merkel, negativ

Citeste si: De câte ori trebuie să ne dezinfectăm telefonul mobil? Sfaturi de la medicul Adrian Streinu Cercel!

O româncă, dezvăluiri uluitoare despre dramele trăite în Italia! ” Cine supraviețuiește bine, cine nu...E ciudat și malefic totul”

O româncă face dezvăluiri uluitoare despre dramele trăite din cauza coronavirusului în Italia. Afacerista Carmen Ioniță mărturisește că este cumplit să vadă ce se întâmplă acolo cu persoanele în vârstă sau cu cei care mor zilnic. ”E trist și negru tot. La televizor, vezi cazuri cu duiumul! Vorbim și noi cu cei apropiați de aici și aflăm lucruri la care nu ne-am fi gândit cu două luni în urmă niciodată.

Atât de rău este încât, oamenii care au peste 60 de ani și sunt infectați cu coronavirus nu mai sunt primiți în spitale. Îi întreaba la telefon ce vârstă au și îi tratează la domiciu. Cine supraviețuiește bine, cine nu... Mai mult, dacă îți moare o persoană, la fel de ciudat și malefic este totul. Mortul nu ți-l mai aduce acasă, nu îl mai vezi niciodată, este incinerat și gata. Nici nu știu ce se întâmplă cu cenușa, că nu ni se spune nimic la televizor! Doamne, ce durere mai mare pentru o familie să piardă pe cineva drag și să nu îl mai poată nici măcar îngropa creștinește. E cumplit, dar adevărat, coronavirusul acesta ne-a distrus pe toți! Să sperăm totuși, fiindcă speranța, oameni buni, moare ultima”, a dezvăluit Carmen Ioniță.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si