Close sidebar
Close sidebar

Coronavirus: România a intrat pe lista neagră a Germaniei

Germania a adăugat, miercuri, România pe lista țărilor cu risc major, ceea ce implică noi restricții pentru cei care intră în Germania venind din țara noastră.

Razvan Ilie,

Germania a introdus România în lista țărilor riscante

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Germania a adăugat miercuri România pe lista regiunilor riscante din cauza noului coronavirus, alături de Georgia, Iordania şi Tunisia.

Schimbarea apare pe site-ul institutului Robert Koch pentru boli infecţioase care a publicat miercuri o nouă evaluare.

Germania declară regiunile ca fiind riscante atunci când numărul infecţiilor de coronavirus depăşeşte 50 de cazuri la 100.000 de locuitori timp de şapte zile, potrivit News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel, regiuni din mai multe ţări au fost adăugate la rândul lor pe lista de carantină, respectiv din Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe listă. 

Efectul intrării României pe lista neagră

Care este efectul intrării României pe lista neagră a Germaniei: persoanele care revin din țara noastră trebuie să intre în carantină în aşteptarea unui test negativ pentru coronavirus.

În România s-a înregistrat azi cel mai grav bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei. 2.958 de cazuri noi de COVID-19 declarate în ultimele 24 de ore, 82 de decese, 612 pacienţi internaţi la Terapie Intensivă.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 553 de persoane au fost  reconfirmate pozitiv.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI