CORONAVIRUS România. „Buna ziua, dragi români! Vă salut din Milano. Acesta este spitalul în care lucrez eu ca bucătar și vreau să fac un apel la voi. Persoanele care locuiesc în zonele colpite de coronavirus, în special în nordul Italiei și în regiunile Lombardia și Verto, să evite pe cât este posibil să meargă în această perioadă în țară. Așa riscăm să ducem părinților, rudelor și neamurilor noastre acest virus, care ar putea face ravagii.

Sistemul nostru de sănătate este absolut precar. Să evităm să mergem în România în următoarele săptămâni sau chiar luni, în funcție de ce anunță autoritățile.” a transmis bucătarul român în clipul video.

CORONAVIRUS România. Citeste si: Coronavirus în Italia: 219 oameni infectaţi, cinci decese

Apelul disperat al unui bucătar care lucrează într-un spital din Milano, pentru a preveni apariția CORONAVIRUSULUI în România: „Riscăm să ducem rudelor noastre...în România poate nu sunt în stare să o curețe foarte bine”

 CORONAVIRUS România. Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Apelul disperat al unui bucătar care lucrează într-un spital din Milano

 CORONAVIRUS România. Citeste si: Avertizare MAE: Guvernul italian a decretat starea de urgenţă în urma apariţiei unor noi cazuri de COVID-19

 CORONAVIRUS România. Românul stabilit în Italia a menționat că România nu este pregătită să întâmpine această pandemie: „ Să nu ducem acolo o boală pe care nu sunt în stare să o curețe foarte bine! Salutări de la Milano și haide să fim responsabili!” a

încheiat Alin Stănescu.

 CORONAVIRUS România. Citeste si: Coronavirus- Alerta nationala: "Sunt sanse foarte mari ca virusul sa ajunga in Romania"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si