Copila a fost abuzata sexual de un proxenet din Vaslui. Micuta, internata intr-un centru de ocrotire a minorilor, a fost agresata astfel de patru ori.

Fata de 13 ani a luat bilet de voie, spunand ca pleaca, duminica, sa-si viziteze rudele in localitatea Zorleni.

Nu s-a intors la ora stabilita si nu a mai raspuns la telefon, asa ca supraveghetorul centrului a anuntat Politia. In acelasi timp, oamenii legii au fost alertati prin 112 ca un barbat abuzeaza sexual o fetita, noteaza vremeanoua.ro.

Agresorul a fost identificat drept Nelu Marian Anghel, un barbat de 29 de ani care ar mai fi profitat de copila in repetate randuri. Tanarul a fost prins de politisti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul in varsta de 29 de ani, acesta fiind banuit de savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, in forma continuata. Din cercetarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca barbatul a intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 13 ani.

Minora este beneficiara a unei masuri de protectie, fiind internata intr-un centru social din municipiul Barlad”, a declarat, pentru Agerpres.ro, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si