Terry Gobanga, o tanara din Nairobi, a scris o carte inspirata din propria viata in care a povestit ce experienta teribila a trait in ziua nuntii sale, atunci cand trei barbati au rapit-o si au abuzat-o.

"In timp ce ma intorceam spre casa, am trecut pe langa un tip care statea pe capota unei masini. Dintr-o data, m-a apucat din spate si m-a aruncat pe bancheta din spate a unei masini. Mai erau doi barbati inauntru. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. M-au abuzat pe rand, unul dupa altul", a povestit ea pentru jurnalistii de la BBC.

Citeste si: Un milionar de 68 de ani a murit subit la un an dupa ce s-a insurat cu o fata de 21 de ani. Femeia a avut un soc atunci cand a vazut testamentul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In incercarea ei disperata de a scapa din chinurile groaznice, a ajuns sa fie injunghiata in stomac.

S-a prabusit inconstienta pe asfalt, acolo unde a fost gasita de cativa vecini de-ai ei.

Initial acestia au crezut ca femeia a murit, dar in drumul spre morga, aceasta a inceput sa dea semene de viata, asa ca a fost dusa de urgenta la spital si viata i-a fost salvata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si