Close sidebar
Close sidebar

Cosmar in ziua nuntii. Au furat mireasa si apoi au abuzat-o in grup, iar la final au injunghiat-o in stomac si au lasat-o sa zaca intr-o balta de sange pe marginea drumului

Pentru majoritatea femeilor, ziua nuntii ar trebui sa fie una cu adevarat speciala, dar acest lucru nu a fost valabil si in cazul unei tinere din Kenya care a trait un adevarat cosmar, chiar inainte sa ajunga la altar.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Terry Gobanga, o tanara din Nairobi, a scris o carte inspirata din propria viata in care a povestit ce experienta teribila a trait in ziua nuntii sale, atunci cand trei barbati au rapit-o si au abuzat-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"In timp ce ma intorceam spre casa, am trecut pe langa un tip care statea pe capota unei masini. Dintr-o data, m-a apucat din spate si m-a aruncat pe bancheta din spate a unei masini.

Mai erau doi barbati inauntru. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. M-au abuzat pe rand, unul dupa altul", a povestit ea pentru jurnalistii de la BBC.

In incercarea ei disperata de a scapa din chinurile groaznice, a ajuns sa fie injunghiata in stomac. S-a prabusit inconstienta pe asfalt, acolo unde a fost gasita de cativa vecini de-ai ei.

Initial acestia au crezut ca femeia a murit, dar in drumul spre morga, aceasta a inceput sa dea semene de viata, asa ca a fost dusa de urgenta la spital si viata i-a fost salvata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI