Șeriful din districtul Jefferson, Steve Anderson, a spus că fata a scos o armă de mână din rucsac și a tras mai multe focuri în interiorul și în afara școlii gimnaziale Rigby din micul oraș cu acelai nume, aflat la aproximativ 145 de kilometri sud-vest de Parcul Național Yellowstone. Cel puțin doi elevi și un adult au fost răniți grav și transportați la spital, potrivit ABC News.

Citeste si: Momentul șocant în care metroul suspendat se prăbușește în Mexico City. Cel puțin 20 de morți (VIDEO)

Coșmar la o școală americană

Poliția a fost chemată de urgență la școala gimnazială în jurul orei 9.15 după ce elevii și personalul au auzit mai multe focuri de armă. Elevii au fost evacuați la un liceu din apropiere pentru a se reuni cu părinții lor.

O profesoară a dezarmat-o pe fată și a ținut-o până când au sosit ofițerii de ordine și au luat-o în custodie, au spus autoritățile, fără a da alte detalii. Autoritățile spun că investighează motivul atacului și modul în care fata a primit arma.

Citeste si: Prezentator de televiziune, împușcat în propria mașină

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu avem multe detalii în acest moment despre motivarea atacului. Acest lucru este investigat”, a mai spus Anderson, care a completat: „Urmăm toate indiciile”.

Fata de 12 ani este din orașul apropiat Idaho Falls, au mai spus autoritățile, dar identitatea acesteia nu a fost comunicată publicului.

„Acesta este cel mai rău coșmar cu care se poate confrunta un sistem școlar”, a spus superintendentul districtului, Chad Martin.

Toate școlile din regiune vor fi închise vineri ca reacție la atacul cu armă, a declarat joi după-amiaza districtul școlar, dar consilierii vor fi disponibili la liceul Rigby pe tot parcursul zilei. Guvernatorul Idaho, Brad Little, a spus că este la curent cu situația și se roagă pentru „cei implicați în evenimentele tragice de astăzi”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si