Cosmin Cernat e cu familia în Republica Dominicană, acolo unde se filmează de trei sezoane Exatlon România. Pe contul lui de Instagram, prezentatorul emisiunii-fenomen de la Kanal D a pus o poză cu frumoasa lui parteneră de viaţă.

Cosmin Cernat, declaraţie pentru soţie

Cosmin Cernat o pupă pe frunte pe soţia lui. Mesajul din dreptul fotografiei este cât se poate de frumos.

"În partea asta a lumii se spune 'amor de mi vida'" (n.r. iubirea vieţii mele), a scris Cosmin Cernat lângă poza cu partenera de viaţă.

Cosmin Cernat este căsătorit cu Mădălina Moroşanu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cosmin Cernat este casatorit cu Madalina Morosanu din anul 2011, alaturi de care formeaza un cuplu de invidiat si au o familie numeroasa si fericita.

Cernat are doua fiice din primul sau mariaj, Ayana si Maya, a caror mama este fosta campioana mondiala la atletism Monica Iagar, iar Madalina are un fiu tot dintr-o prima casnicie esuata, primul ei sot fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Morosanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si