Sâmbătă, 23 februarie, în Buzău, tânăra Valentina Nica și-a pierdut viața după ce ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Potrivit reporterbuzoian.ro, Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea dramei, în apartamentul Valentinei.

Mama Valentinei, muncitoare în Italia, a leșinat de durere în timpul înmormântării fetei ei 

La înmormântarea tinerei, desfășurată ieri, mama Valentinei, care a venit din Italia, unde muncea, a leșinat de durere lângă sicriul fetei. Criminalul Cosmin Dan, arestat pentru 30 de zile, era băut și drogat în momentul comiterii faptei, așa cum au dezvăluit anchetatorii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Dan, tânărul din Buzău, care și-a incendiat iubita era beat și drogat

În Buzău, criminalul Cosmin Dan este cunoscut drept ”Martorul”, poreclă cu care tânărul s-a ales după ce ar fi fost chemat în repetate rânduri la Poliție, pentru a da diverse declarații despre mai multe reclamații făcute la adresa sa. Dacă până acum intersecția cu legea nu s-a soldat cu urmări pentru Cosmin Dan, este de așteptat ca pentru crima comisă buzoianul să primeacă ani grei de închisoare din partea judecătorilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si