Cosmin este în centrul unor acuzații grave în ”Casa Iubirii”! Acesta se teme că va fi eliminat din competiție și o simte pe Ștefania că este supărată pentru cele întâmplate.

Ștefania, îngândurată de acțiunile lui Cosmin

Concurentul ar transmite informații din emisiune, conform unor conversații care au ieșit la iveală în mediul online.

Citește și: "Nu mai plânge!". Roberta s-a aruncat în brațele lui Sebastian, după ce a ajuns la capătul puterilor. Cine ar fi de vină pentru starea blondinei? Noul concurent simte că îi va călca curând pe urme: ”Mă provoacă"

Cu toate astea, el spune că nimic nu este adevărat. Și în emisiunea de miercuri, Cosmin a spus că știe că nu are cum să dovedească, însă în mediul online se fac multe trucaje.

”Eu nu caut să dau vina... În trecutul meu am avut anumite greșeli într-adevăr, pe care mi le-am recunoscut și mi le-am asumat, dar legat de chestia asta nu vreau să mi-o iau în cârcă pentru că nu îmi aparține. Pur și simplu nu e a mea”, a explicat concurentul.

Casa Iubirii

Imagine cu Julia și Cosmin.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Joi, Julia a încercat să vorbească cu Cosmin despre cele întâmplate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Julia: Ce ai tu?

Cosmin: Băi, mă simt tot așa supărat pe ea...

Julia: Păi este pentru că nu știe ce se va întâmpla, a fost și la hotel foarte, foarte supărată.

Cosmin: Nu are ce să se întâmple... nu e.

Julia: Spune ea că dacă tu pleci, eu poate mi-aș dori să mai rămân strict competițional.

Ce ai face dacă ea ar zice același lucru?

Cosmin: Nu ar zice.

Julia: Dar dacă ar zice?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Roberta, tensiuni în ”Casa Iubirii”! Virginia i-a aruncat replici tăioase tinerei, care la un moment dat a vărsat lacrimi amare: ”Cine s-a dat sfântă, măi fată?”

Ștefania, în lacrimi la gândul că tânărul ar pleca din Casă

Ștefania a spus că nu are emoții în privința lui Cosmin, însă gesturile o trădează, deoarece pare tristă și îngândurată de situație, mai ales că el a spus că e pregătit să plece.

Casa Iubirii

Ea este Ștefania.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Mai mult, ea avea lacrimi în ochi în discuția purtată cu Andreea Mantea.

”Mie nu îmi e că... Mie îmi e mai mult că rămân eu aici fără el(...) Nu pot să spun acum, pentru că m-am gândit acum la ce e mai bun. Nu m-am gândit la ce ar putea să fie rău și nu vreau să mă gândesc”,

spune tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si