Close sidebar
Close sidebar

Costel, barbatul de 38 de ani care cantareste peste 260 de kilograme, a primit o sansa la viata! Medicii au decis sa il opereze

Barbatul de 38 de ani care cantareste peste 260 de kilograme primeste o sansa la viata! Medicii l-au incurajat si se pregatesc sa il opereze. Chiar daca duce in spate greutatea a inca trei oameni, spune ca sufletul ii este usor dupa vestea primita astazi.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu a pus geana pe geana toata noaptea. De 5 ani viseaza la ziua in care medicii ii vor da aceasta veste. Fiecare pas pe care il face ii chinuie trupul, dar astazi nimic nu a mai contat.Costel stie ca asta este sansa lui! "E in joc viata. Copilul meu in primul rand, familia mea ...pentru ei merg. Nu pentru altceva", spune omul.

Cantarul medicului s-a oprit la 262 de kilograme. Atat cantareste Costel acum. O greutate care intr-un an l-ar fi sufocat.

"ESTE VAZUT CA UN MONSTRU!"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Este captiv in corpul lui, cu toate dorintele, cu tot ce are un om in sufletul lui este privuit de cei din jurul lui ca un fel de monstru.", ne transmit medicii.

In perioada urmatoare Costel va face analizele specifice pentru interventia de micsorare a stomacului. Vestea buna este ca pana acum medicii nu i-au descoperit nicio afectiune in ciuda faptului ca sufera de obezitate morbida.

"Este inimaginabil de greu. Noi, cei care avem o greutate normala, uneori nici nu ne putem imagina dificultatuile unui om cu o asemenea greutate. Sigur are o mare dificultate in a se deplasa, dar are o mare greutate in a se spala", spune medicul.

Si pentru ca are o greutatea foarte mare, echipa medicala ia in calcul folosirea unui robot pentru aceasta interventie.

"Robotul are rol urias in a misca instrumentele foarte util la un pacient care are peretele abdominal foarte gros si foarte greu. Ai nevoie de forta fizica.", transmit medicii.

Costel sustine ca nenorocirea i se trage din copilarie. Atunci ar fi fost tratat pentru astm bronsic si a inceput sa se ingrase. "Viata, acum, eu o vad schimbata total. ceea ce imi doream aici se va indeplini mai mult ca sigur", spune si Costel.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI