Close sidebar
Close sidebar

Cote pariuri Australian Open 2021. Care sunt multiplicatorii oferiți de casele pariuri la fete și la băieți

Află care sunt favoriții turneului Australian Open 2021 și care sunt multiplicatorii oferiți de casele pariuri la fete și la băieți.

Andreea Bolocan,

Australian Open 2021- cote pariuri [Sursa foto: https://pitchhigh.com/]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cote pariuri Australian Open 2021- MASCULIN

Principalul favorit la Australian Open 2021 rămâne sârbul Novak Djokovic( cota 2.35), actual număr 1 mondial ATP și cel mai titrat tenismen din istoria turneului australian, cu 8 titluri la activ. În finala de anul trecut, Djokovic a trecut în 5 seturi de Dominic Thiem, la capătul unui meci extraordinar. 

Citeste si: Simona Halep va evolua cu Anastasia Potapova la Gippsland Trophy

Spaniolul Rafael Nadal (cota 6.75) nu a jucat nicicodată cel mai bun tenis la Melbourne, iar elevețianul Roger Federer nu participă (nu este 100% recuperat după operația de la genunchi), așa că principalii contracandidați ai lui Djokovic rămân rusul Daniil Medvedev( cota 5.57

, nu are în palmares niciun Grand Slam) și austriacul Dominic Thiem (cota 6.25) – câștigătorul US Open 2020. Thiem a reușit să pună mâna pe primul său trofeu de Grand Slam profitând de eliminarea lui Djokovic și impunându-se în fața lui Alexander Zverev în finala de la Flushing Meadows. Cei doi au oferit unul din cele mai incredibile tie-break-uri din istoria tenisului.

Cote pariuri MASCULIN

Alți jucători care pot produce surprize de proporții la Australian Open 2021 sunt cei din noul val. Stefano Tsitsipas (cota 15.00) a avut un parcurs bun la AO 2019, cînd trecea de Federer și se califica în semifinale. Alexander Zverev (cota 18.00) a demonstrat că este pregătit pentru performanțe mari jucând finala US Open 2020. De urmărit sunt și australienii Nick Kyrgios (cota 26.00) și Alex de Minaur (cota 61.00)
, care au avantajul că joacă acasă și pot oricând prinde zile excelente.

Citeste si: Australian Open: Până la 30.000 de spectatori pe zi vor putea asista la meciuri

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fără îndoială, Kyrgios poate câștiga sau pierde în fața oricărui adeversar într-o anumită zi, însă e greu de crezut că poate menține ritmul la cel mai înalt nivel timp de 7 meciuri X 3 din 5 seturi, pe parcurusul a 2 săptămâni, iar Minaur nu este încă suficient de puternic pentru a face față adversarilor de top.

Astfel, cel mai probabil Djokovic va pune mâna pe cel de-al 9-lea titlu Australian Open, iar favoritul numărul 2 rămâne Thiem, în timp ce amatorii de pariuri la cote nebune ar putea miza pe Andrey Rublev, la  o cotă de 26.00.

Cote pariuri Australian Open 2021- FEMININ

Spre deosebire de competiția masculină, acolo unde poți număra pe degetele de la o singură mână principalii favoriți, competiția feminină este mult mai deschisă, cu cel puțin 10 – 15 jucătoare ce se pot impune în acest prim turneu de Grand Slam din 2021. Asta înseamnă, pe de-o parte, că e greu de prezis cine va câștiga, însă, pe de alta, valoare mai mare a cotelor la pariuri.

Principala favorită a caselor de pariuri pentru Australian Open 2021 este japoneza Naomi Osaka (cota 6.50) care vine după un 2020 cu 16 victorii – 2 înfrângeri și titlu la US Open, aceasta fiind urmată de „localnica” Ashleigh Barty (cota 10.00) – deși este numărul 1 mondial, Barty nu a reușit să joacă nicio finală de AO și are în palmares un singur Grand Slam – Roland Garros 2019.

Cote pariuri FEMININ

Totuși, Ash Barty este genul de jucătoare care are nevoie de ritm continutitate pentru a atinge forma maximă, ceea ce nu este cazul în acest moment – ultimul meci oficial al lui Barty a avut loc anul trecut la Australian Open.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Simona Halep este și ea în topul favoritelor AO 2021, cu o cotă de 12.00. Alături de australianul Darren Cahill, românca poate avea, în sfârșit, parcursul dorit la Australian Open, turneu la care cea mai bună performanță datează din 2018, an în care a jucat finala cu Caroline Wozniacki. La ultimul turneu important, French Open 2020, Simona a fost eliminată, în mod surprinzător, de poloneza Iga Swiatek, cea care avea să și câștige Roland Garros. Swiatek este favorita numărul 5 la AO 2021, la o cotă de 13.00, însă puțini sunt cei care cred în șansele ei.

La Melbourne revine după o lungă pauză și Bianca Andreescu. Canadianca cu origini române este creditată cu șansa a 9-a la pariuri (cota 20.00), însă e greu de spus cum va arăta după un an 2020 în care nu a jucat niciun meci oficial (din cauza accidentării la genunchi și a pandemiei).

Sofia Kenin, actuala deținătoare a trofeului, este favorita nr. 7 (cota 16:00) și rămâne o jucătoare de încredere, extrem de greu de depășit în zilele bune. Sunt și alte jucătoare în topul favoritelor, însă japoneza Naomi Osaka este cea pe care cei mai mulți pariază. Noi sperăm într-un succes al Simonei Halep, iar cota pe care putem miza pe româncă este excelentă: 12.00.

Sursa: Gnttips

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI