Cu o rochie strălucitoare, albă, această tânără a ajuns în centrul orașului, hotărâtă să admire tematica de Crăciun ce întruchipează chiar personajul pe care ea îl reprezintă.

Citește și: VIDEO- Atmosferă de Crăciun, în Londra. Cel mai important cartier comercial a fost împodobit cu aproximativ 300.000 de lumini led

Raluca Mic, Crăiasa Zăpezii: „Sunt Crăiasa Zăpezii și am venit special din Laponia să văd cum s-au pregătit craiovenii pentru venirea mea.

Este totul minunat, exact așa cum mi-am imaginat. Tind să cred că o să-mi mut regatul aici, cât de curând.”

Ajutată de echipa sa tânăra și-a creat costumația impecabilă, ce va putea fi admirată vineri, la deschiderea târgului de Crăciun.

Citește și: VIDEO- Atmosfera de Crăciun a ajuns în studiourile foto. La Iași, de exemplu, programările au fost făcute chiar de anul trecut

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Raluca Mic, Crăiasa Zăpezii:   „Consumația este făcută de noi și reprezintă exact consumația Crăiesei din povestea lui Hans Christiana Andersen. Are toiagul, bineînțeles, cu care îngheață toate oglinzile. Are rochia, coroana, se vede bine, pentru că asta este ceea ce mă definește pe mine cel mai bine.”

Prezența personajului din povești pe străzile Craiovei a trezit entuziasmul localnicilor, care s-au pozat cu tânăra Crăiasă.

„E minunată! Exact Crăiasa Zăpezii. E ceva de vis, totul este superb, anul acesta este superb!”

Craiova este pregătită pentru deschiderea Târgului de Crăciun

Autoritățile au testat ieri seară și cele 2 milioane de luminițe de Crăciun, care s-au aprins la unison și au creat atmosfera de basm centrul orașului.

A fost îmbrăcat în culorile alb și turcoaz, exact ca în poveste. Totodată, lângă teatru a fost amplasată o roată panoramică, de 40 de metri înălțime, cu o capacitate de 140 de persoane. Au fost instalate și căsuțele comercianților, dar și patinoarul artificial.

„Parcă e mult mai frumos ca anul trecut,, mult mai luminat și avem unde să venim cu cea mică. Abia așteptăm să-i dea drumul, să meargă și tiribombele pentru bebe.”

Atracția principală a fost însă bradul de 20 de metri înălțime, care are 8 ferestre luminate. Pentru alegerea lui, autoritățile s-au inspirat din pozele cu bradul de la Vilnius ,capitala Lituaniei, de la târgul din 2015.

„Bradul de la prefectură l-am și fotografiat, este cu adevărat interesant. Îmi place pentru că pare că au avut un design în minte și că au făcut totul gândit, ceea ce este foarte bine.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cred că e mai frumos ca anul trecut. Interesant, că e sub formă de căsuță, are ferestre.”

Târgul se va deschide pe 17 noiembrie și va putea fi vizitat până pe 2 ianuarie ,cu intrare gratuită. Autoritățile din Craiova își propun ca orașul să ocupe și anul acesta un loc pe podium, în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si