Mistere nebănuite, întrebări fără răspuns, zac în ape de ani zile fără ca nimeni să ofere vreo explicație. Pe fundurile oceanelor și chiar și ale lacurilor pot zace creaturi nemaivăzute de ochiul uman vreodată. Când se întâmplă să iasă la suprafață, oamenii rămân de-a dreptul uimiți. Asta s-a întâmplat și într-un lac din orașul Edgewater din Florida.

Lacul misterios care ascunde o creatură imensă

Un locuitor al orașului Edgewater, Florida, se plimba liniștit alături de soția lui, pe marginea lacului unui parc. Ulterior, au observat o creatură ciudată într-un lac. Prima dată au crezut că este vorba despre un lamantin foarte mare, însă nu se asemăna deloc.

Citește si: Moarte misterioasă a două surori saudite, găsite fără viață în camere diferite ale casei lor

Joe Tiller a scos imediat telefonul și a filmat preț de câteva secunde creatura misterioasă de patru metri. A urcat apoi clipul pe un grup de Facebook, acolo unde părerile erau împărțite, dar nimeni nu a venit cu un răspuns plauzibil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește si: Disperarea unor părinți din Brașov: Oferă recompensă pentru cel care află ce s-a întâmplat cu fiica lor în anul 1990. „Vrem să ne ducem liniştiţi"

Citește si: Un preot din Iași a murit într-un mod misterios. El era cunoscut în comunitate pentru că slujea fără bani

„În aceste ape, nu este foarte neobișnuit să îi vezi.

Acesta arăta foarte diferit. Avea mușchi uriași ca umerii unui taur. Parcă își rotea umerii ca un urs sub apă. Nu am văzut nici blană, nici cap, nici mâini și picioare”, a spus Tiller pentru McClatchy News, referindu-se la lamantini.

Citește si: Profețiile lui Nostradamus despre Regele Charles al III-lea. Noul monarh va abdica la scurt timp de la încoronare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si