Govind Sandhu, director muzical la TikTok și maratonist de performanță, a făcut o dezvăluire șocantă pe rețeaua de socializare: a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin, descoperit în urma unui semimaraton la Sydney.

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul

Govind Sandhu spune că se simțea extrem de sănătos și viguros, "în cea mai bună stare în care am fost vreodată”, înainte să primească verdictul crunt.

"Am crezut că sunt în cea mai bună formă a vieții mele”, a mărturisit el.

Cum luptă maratonistul cu boala nemiloasă

Maratonistul de 38 de ani a împărtășit pe TikTok diagnosticul șocant de cancer în stadiul 4- și acum își documentează tratamentul pentru boală.

El spune că a început printr-un tratament de chimioterapie de două zile. „Am 38 de ani și am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în stadiul 4. Cum e posibil?!", spune Govind Sandhu, șeful Global Music Partnerships la TikTok Australia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Acest lucru nu a fost chiar parte din planul meu pentru următorii cinci ani”, a spus el. "Am crezut că sunt în cea mai bună formă din viața mea, în cea mai sănătoasă situație în care am fost vreodată. Alergam ultra-maratoane și maratoane, am făcut antrenamente peste antrenament, mi-am optimizat somnul, plus recuperarea, suplimentele, nutriția...”

Sandhu a continuat: „Tocmai am terminat 75 Hard” – planul de fitness controversat care i-a adus pe unii temerari în spital – „și am fost în Bali pentru câteva săptămâni antrenându-mă pentru o furtună”.

View this post on Instagram

A post shared by Govind Sandhu (@govindsandhu)

Care au fost primele simptome resimțite de maratonist?

Govind Sandhu a spus că a primit vestea privind cancerul după ce a terminat semimaratonul de la Sydney.

"Am rămas fără cuvinte”, a spus el. "Am alergat la semimaraton și am fost plecat cu un weekend înainte, într-o parte îndepărtată a Australiei, alergând pe trasee cu limfomul non-Hodgkin din stadiul 4, care mi-a circulat sălbatic prin tot sistemul”, a explicat el mai târziu, potrivit The New York Post.

După maraton, Sandhu a experimentat simptome asemănătoare gripei, dureri la nivelul gâtului, genunchiului și umărului și "transpirații nocturne sălbatice” care l-au trezit din somn – simptome care l-au determinat să meargă la medic.

Limfomul non-Hodgkin este un tip de cancer care debutează în ganglionii limfatici, potrivit Clinicii Mayo, maladie în care celulele albe din sânge cresc anormal și pot provoca tumori în tot corpul.

Deși Sandhu nu a vorbit public despre prognoza sa de supraviețuire sau vindecare, Verywell Health explică că rata de supraviețuire pe cinci ani pentru diferite tipuri de limfom non-Hodgkin variază de la 57% la 86%.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Govind Sandhu a spus că a primit vestea privind cancerul după ce a terminat semimaratonul de la Sydney.

Govind Sandhu a spus că a primit vestea privind cancerul după ce a terminat semimaratonul de la Sydney.

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si