Close sidebar
Close sidebar

Creează un interior de poveste la tine acasă prin intermediul unor modele de tapet unice și personalizabile

Tapetul reprezintă una dintre cele mai apreciate forme de design interior. Cei mai buni designeri internaționali creează modele unice și atractive, ce sunt apoi imprimate pe materiale de calitate pentru a oferi modele de tapet premium, ce pot fi instalate în orice încăpere a unei locuințe.

Laura Macovei,

Creează un interior de poveste la tine acasă prin intermediul unor modele de tapet unice și personalizabile


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astfel, poți avea la tine acasă o atmosferă de poveste, oferită de un tapet cu model ales conform preferințelor tale.

Indiferent dacă vrei să adaugi un plus de eleganță și rafinament camerei de zi, să creezi o atmosferă romantică și plină de farmec în dormitorul tău sau să le oferi copiilor un univers de poveste, Dream Prints are soluția perfectă pentru tine.

Modelele de tapet oferite sunt inspirate din cele mai noi tendințe în designul interior și sunt disponibile într-o gamă variată de culori, modele și texturi.

Acum poți transforma orice încăpere a casei tale, intr-o lume fantastica.

Alege modele de tapet pe gustul tău dintr-o colecție diversificată!

Dream Prints îți oferă o mare varietate de modele de tapet premium, imprimate pe materiale de calitate, cu o durată de viață îndelungată, ce au ca efect crearea unui aspect impecabil în orice încăpere.

Fiecare model de tapet este creat de către o echipă internațională de maeștri în design.

Fie că preferi modele de tapet abstract, florale, cu dungi subțiri, modele geometrice, modele clasice și elegante sau imprimeuri moderne și îndrăznețe, vei găsi cu siguranță ceea ce cauți în oferta pusă la dispoziția ta. Modelele de tapet pot fi montate în orice cameră, inclusiv în bucătărie sau baie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Alege modelul conform spațiului și preferințelor tale și acesta va fi pregătit și apoi livrat în cel mai scurt timp la adresa dorită.

Bucură-te la tine acasă de fascinația oferită de un tapet de calitate!

Creează un interior de poveste la tine acasă prin intermediul unor modele de tapet unice și personalizabile

Un tapet transformă complet atmosfera dintr-o încăpere, oferindu-i un aer  unic. Acum este foarte simplu să comanzi modele de tapet premium de cea mai înaltă calitate. Dream Prints îți oferă o modalitate rapidă și eficientă de a te bucura la tine acasă de tapetul preferat. În doar câțiva pași simpli poți beneficia de designul dorit:

  1. Alegi modelul preferat
  2. Măsori dimensiunile pereților
  3. Alegi textura și tipul materialului
  4. Soliciți o ofertă
  5. Confirmi designul final

Tapetul va fi apoi livrat în maxim 14 zile de la data confirmării comenzii, oriunde dorești. Te vei bucura astfel de o atmosferă așa cum ai visat, indiferent dacă alegi să tapetezi o cameră întreagă sau doar un singur perete.

Află care sunt atuurile unor modele de tapet create cu pasiune și atenție la detalii!

Unul dintre principalele avantaje este dat de calitatea materialelor folosite. Boutiq-ul de tapet lucrează numai cu furnizori de încredere, iar materialele ce sunt utilizate sunt de înaltă calitate, astfel încât tapetul să fie durabil și să arate impecabil timp îndelungat. Ai la dispoziție o mare varietate de opțiuni pentru finisare, texturi ce imită pânza, pielea, cimentul, texturi mate sau perlate.

În plus, materialele și cernelurile utilizate în fabricarea modelelor de tapet sunt prietenoase cu oamenii, animalele de companie și mediul. Un model de tapet lucrat cu grijă pentru detalii, atât din punct de vedere estetic, cât și practic are capacitatea de a bucura pe toată lumea, fie că este un tapet cameră copii sau un tapet dormitor, cu imprimeu special.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Creează un interior de poveste la tine acasă prin intermediul unor modele de tapet unice și personalizabile

În concluzie, tapetul oferit de Dream Prints reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și transforme casa într-un mod elegant și rafinat. Cu o mare varietate de design-uri unice, opțiuni de texturi și materiale de calitate, modelele de tapet de lux se vor potrivi de minune în orice încăpere a casei tale.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI