In articol:
Crema de zahăr ars. Ingrediente:
1 litru lapte
6 ouă
1 praf sare
150 g zahăr
3 pliculețe zahăr vanilat
Citeste si: Omleta cu brânză. Secretele celui mai delicios preparat pentru micul dejun
Crema de zahăr ars. Mod de preparare:
Între timp, se face caramelul cu restul de zahăr, apoi se toarnă în forma dorită și se așteaptă să se răcească.
Citeste si: Pleşcăviţă reţetă sârbească: Cea mai delicioasă reţetă
Crema de zahăr ars. După ce laptele a dat în clocot, se ia cratiță de pe foc și se bat cele 6 ouă, apoi se pun în lapte. Trebuie amestecat continuu cu telul.
Turnați compoziția peste zaharul ars.
Citeste si: Salată Kale. Adevărul despre această legumă pe care puţină lume îl ştie!
Vasul cu această compoziție se pune într-o cratiță sau tavă mai mare, în care se pune apă. Se dă la cuptor, la aproximativ 180°C, timp de 40 de minute.
Crema de zahăr ars. După ce crema s-a răcit, se răstoarnă pe un platou.