Close sidebar
Close sidebar

Crema de zahăr ars. Cum se prepară corect unul dintre cele mai iubite deserturi

Crema de zahăr ars este desertul preferat de milioane de români. Rețeta are însă secretele ei. Vi le dezvăluim astăzi!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Crema de zahăr ars. Ingrediente:

    1 litru lapte
    6 ouă
    1 praf sare
    150 g zahăr
    3 pliculețe zahăr vanilat

    Citeste si: Omleta cu brânză. Secretele celui mai delicios preparat pentru micul dejun

    Crema de zahăr ars. Mod de preparare:

    Mai întâi, se pune laptele la fiert cu cele 3 plicuri de zahăr vanilat și 100 g zahăr.

    Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Între timp, se face caramelul cu restul de zahăr, apoi se toarnă în forma dorită și se așteaptă să se răcească.

    Citeste si: Pleşcăviţă reţetă sârbească: Cea mai delicioasă reţetă

    Crema de zahăr ars. După ce laptele a dat în clocot, se ia cratiță de pe foc și se bat cele 6 ouă, apoi se pun în lapte. Trebuie amestecat continuu cu telul.

    Turnați compoziția peste zaharul ars.

    Citeste si: Salată Kale. Adevărul despre această legumă pe care puţină lume îl ştie!

    Vasul cu această compoziție se pune într-o cratiță sau tavă mai mare, în care se pune apă. Se dă la cuptor, la aproximativ 180°C, timp de 40 de minute.

    Crema de zahăr ars. După ce crema s-a răcit, se răstoarnă pe un platou.

    Citeste si: Adevarul despre iaurtul din comert. Sfaturile pretioase ale nutritionistului

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI