Close sidebar
Close sidebar

Crimă șocantă: un bărbat a anunțat Poliția că își va ucide cumnata. Cum a avut loc tragedia

Un bărbat din Călărași a mers la Poliție și a anunțat că-și va ucide cumnata. Nimeni nu l-a crezut, iar el a comis crima.

Georgiana Balaban,

Crimă șocantă în Călărași. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un individ a mers la Secția de Poliție și le-a zis oamenilor legii că urmează să-și ucidă cumnata. Chiar dacă intențiile lui erau reale, nimeni nu l-a luat în seamă. Bărbatul a mers apoi și a comis crima.

Citeste si: Crimă șocantă: un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale

Scene șocante au avut loc în Călărași. Un bărbat a pus la cale o crimă, apoi a mers și le-a dezvăluit și anchetatorilor. Nimeni nu l-a ascultat, însă la doar câteva zile Poliția a rămas șocată. Individul a comis crima de care a povestit. Ginerele victimei a încercat să intervină în scandalulul dintre cei doi, însă nu a putut face nimic, fiind rănit de către inculpat.

Bărbatul și-a ucis cumnata după ce a anunțat ce va face

Se pare că între bărbat și femeie existau conflicte mai vechi, de familie. O dată cu trecerea timpului, problemele s-au amplificat. Nimeni nu-l credea în stare pe bărbat de o așa crimă. Individul era deranjat de comportamentul cumnatei sale, așa că orbit de furie a luat un cuțit și a înjunghiat-o.

Citeste si: Un cântăreț de rap a fost ucis. Bărbatul a fost împușcat de 64 de ori

Un bărbat și-a ucis cumnata. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ginerele femeii a intervenit imediat. El a vrut să o salveze, însă a devenit victimă. Atacatorul l-a înjunghiat şi pe ginerele femeii ucise, însă acesta a reuşit să fugă de la locul crimei și a scăpat cu viață. La doar câțiva metri distanță, tânărul s-a prăbușit pe asfalt.

După doar câteva minute, femeia de 52 de ani a fost găsită fără viață de fiica ei în curtea casei. La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de salvare și de Poliție.

Medicii au intervenit de urgență pentru a-i salva. Pentru femeie nu s-a putut face nimic, cadrele medicale i-au declarat decesul. Ginerele, însă a fost preluat de către o ambulanță de pe stradă și a fost transportat de urgență la spital, având parte de îngrijiri medicale.

Citeste si: El este unchiul care și-a ucis nepoata de șase ani. Crima a avut loc din răzbunare

„Fratele meu... numai frate să nu-i spui. De trei ani nu mai era relaţia bună. Când a început cearta i-am zis ţine cont că mie nu mi trebuie nici cât e negru sub unghie ce e pe partea aia aşa, dar o să vii la mine pentru o semnătură",  a zis Dănuţ Chiriţă, soţul femeii ucise.

După ce și-a ucis cumnata, a mers acasă să-și schimbe hainele murdare de sânge. Apoi, individul s-a denunțat la 112.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul femeii ucise a rămas văduv și dă vina pe autorități. El a anunțat că nu s-ar fi ajuns la crimă dacă oamenii legii nu îl protejau pe ucigaş. În prezent, ucigașul şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. El a fost reţinut pe loc, iar tânărul înjunghiat a fost operat, aflându-se acum în stare stabilă.

„Şi asta datorită unui poliţist, fost polițist, acum a ieşit la pensie. Ăsta trebuia să aibă multă puşcărie, dar câte dosare a ascuns ăsta ca să nu facă puşcărie", a mai declarat Dănuţ Chiriţă.

Citeste si: Tragedie în Germania! O româncă de 25 de ani, găsită moartă, cu capul în containerul de haine uzate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI