Close sidebar
Close sidebar

Crima care a socat o tara intreaga a fost premeditata! Florin Buliga tinea un jurnal in care si-a scris toate planurile! Detalii halucinante despre caz!

Tripla crima de la Brasov era planuita inca de la inceputul lunii martie! Cel putin asta reiese din jurnalul lasat de tatal celor doi copii. Suspectul a recunoscut ca a consumat droguri inainte sa-si ucida familia.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca, in trecut, dupa ce si sotia lui ar fi avut o cadere psihica, cei doi obisnuiau sa-si povesteasca visele si sa stea conectati la aparatele cu unde electromagnetice. Va avertizam ca urmeaza imagini care pot afeca emotional. 
 
Pe 8 martie, a scris prima fila din jurnalul numit "testament", simtind ca i-a venit 'vremea". In randurile insirate s-a numit "fiinta a luminii" si a multumit Divinitatii pentru schimbarea lui. 
 
 
Avocatul crede ca daca sotia ar fi gasit jurnalul, barbatul ar fi putut fi oprit la timp. Cu 3 saptamani inaintea triplei crime, Florin Buliga a inceput sa-si scrie toate framantarile, dar si bucuria ca, de mai bine de un an, reusise sa renunte la alcool. Din pacate, insa, cazuse in patima drogurilor, pe care le-a consumat si dimineata, dar si la pranz, in ziua in care spune ca si-a omorat familia. 
  
 
In lipsa oricarei urme de regret, o tresarie totusi a avut, atunci cand aparatorul i-a spus cum fata si-a ucis fata. 
 
In jurnalul lasat, el a vorbit si despre mama lui. Aflata pe patul de moarte, la doar 38 de ani, femeia l-ar fi blestemat.
 
"O buna parte din existenta mea am trait sub impreiul unui gand ascuns, precum ca voi muri la varsta de maximum 38 de ani.
(...) Credeam ca  o sa mor in scurt timp si doream sa imi iau ramas bun. Nu am reusit."
 
Dupa tentativa de sinucidere de atunci, a mai avut una cu cateva ore inainte sa curme vietile sotiei si ale celor doi copii. Pentru ca anchetatorii se tem ca ar putea incerca din nou, il tin in celula alaturi de alti 4 indivizi.
Astazi, fratele sau a venit sa-l vitizeze in arest. Suspectul i-a cerut ghiului de aur primit de la tatal lor, bani si doua carti. Se pare ca impreuna au stabilit si ca centrul medical pe care-l administra sa treaca la familia sotiei. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI