Un bărbat a avut parte de clipe cumplite într-un parc din Slobozia! Un tânăr drogat l-ar fi înjunghiat, după ce s-ar fi certat nume în șir.

El este bărbatul care a fost înjunghiat

Bărbatul ieșise să se plimbe liniștit, când s-a trezit că tânărul era agitat și nervos. După ce ar fi fost ignorat, tânărul ar fi recurs la gestul șocant, astfel că a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbat.

După fapta sa, criminalul s-ar fi făcut nevăzut.

Nu a durat mult, iar oamenii legii au fost pe urmele lui. În cele din urmă el a fost prins de polițiști. Din păcate, bărbatul de 36 de ani nu a mai putut fi salvat de medici, care au depus eforturi considerabile pentru a-l salva. Acesta și-a dat ultima suflare pe o bancă.

”Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. De când stau eu aici, din '81, niciodată nu s-a întâmplat până acum. Doamne ferește! Ferească Dumnezeu! Îți e frică să mai ieși la uşă când sună cineva. Păcat, era tânăr! ”, a spus o femeie pentru Antena 3 CNN.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar făptașul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

”S-a dispus reținerea inculpatului cercetat în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar la data de 25 ianuarie 2024, instanța competenta, respectiv Tribunalul Ialomița A admis propunerea unității de Parchet și a

dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”, au transmis autoritățile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Crimă Slobozia

El este criminalul din Slobozia.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Momente emoțioante la înmormântarea lui Alex, tânărul de 14 ani împușcat la Roma. Doi veri sunt acuzați de complicitate la omor

Român condamnat la închisoare pe viață, după o crimă îngrozitoare

Un tânăr de doar 23 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață. Acesta a omorât-o pe o femeie de 45 de ani cu mai multe lovituri de cuțit, în luna mai a anului 2021. Maria Rawlings ar fi fost abuzată sexual, iar mai apoi abandonată.

Valentin Lazăr, care locuia în East Ham, își ispășește pedeapsa la închisoarea HMP Frankland.

Acest inculpat a apărut în fața dumneavoastră sub acuzația de omor, pentru care l-ați condamnat în februarie 2022. Acum este acuzat de viol în ceea ce privește aceeași victimă, Maria Rawlings, pentru omorul căreia a fost deja condamnat", a transmis procurorul Bill Emlyn Jones KC. 

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor- radioimpuls.ro

Român închisoare

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adriana, fata de 16 ani din Comarnic care a petrecut noaptea în pădure, în ger. ”E un miracol că am găsit-o”

Și tânărul român și-a recunoscut în cele din urmă fapta oribilă. „ Uneori viața era o luptă pentru ea", a spus soțul femeii, care a povesit că aceasta era uneori bipolară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si