Close sidebar
Close sidebar

Crimă înfiorătoare în Italia! O femeie a fost ucisă de vecina ei care a lovit-o cu ciocanul, a strangulat-o cu un cablu electric și apoi a ars-o

Întâmplare șocantă în Italia. O femeie de 73 de ani a fost ucisă cu sânge rece de o vecină cu care se certa frecvent. De la ce ar fi pornit totul.

Estera Maria,

Crimă înfiorătoare în Italia! O femeie a fost ucisă de vecina ei care a lovit-o cu ciocanul, a strangulat-o cu un cablu electric și apoi a ars-o

[Sursa foto: Corriere della Sera]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scene înfiorătoare au avut loc în Italia, acolo unde Rosa Gigante, o femeie în vârstă de 73 de ani a fost ucisă cu bestialitate de o vecină cu care avea mai mereu conflicte. Victima este mama unui cunoscut măcelar din Italia.

Bătrâna a fost lovită cu ciocanul, strangulată cu un cablu electric și mai apoi arsă.

Citește și: Cine este Daria, adolescenta de 16 ani care a murit în Sâmbăta Mare. Familia tinerei este sfâșiată de durere: „O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!”

De la ce a pornit conflictul între cele două femei?

Mama lui Donato De Caprio, un măcelar celebru cu peste 3 milioane de urmăritori pe TikTok, a fost ucisă de o vecină. Cele două aveau frecvent certuri.

Vecina victimei o bănuia pe aceasta că îi fură plicurile din cutia poștală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În fața anchetatorilor, ea a spus că „nu-și mai amintește”  exact ce s-a întâmplat în momentul crimei.

Citește și: Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

Victima a fost lovită cu ciocanul, strangulată și apoi arsă

Vecinii victimei sunt cei care au dat alarma atunci când au descoperit trupul neînsuflețit al acesteia. La locul incidentului a ajuns o ambulanță, dar din păcate a fost mult prea târziu pentru femeie.

Numeroși locuitori ai zonei s-au adunat în fața casei și sute de mesaje de condoleanțe pentru măcelar au ajuns rapid pe rețelele de socializare.

O întreagă comunitate este absolut șocată de cele întâmplate. Înfiorător este că victima a fost lovită cu ciocanul, strangulată cu un cablu electric și apoi arsă.

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Motivul exact al crimei nu este încă cunoscut și nu se știe dacă au mai fost persoane prezente la locul crimei sau dacă totul s-a desfășurat spontan, după o discuție aprinsă sau dacă totul a fost premeditat, potrivit  Corriere della Sera.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI