Acum, reprezentanții Tribunalului Maramureș, au făcut public un extras din motivarea care a stat la baza arestării preventive a bărbatului care a comis dubla crimă.

Autorul crimei, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a cunoscut-o pe femeia pe care a ucis-o în cercuri promiscue pe care le frecventau şi unde se consumau des băuturi alcoolice.

Citeste si: Spionaj sexual în hoteluri și toalete publice. Cine plătea abonament avea acces la imagini LIVE. Scandalul anului

Cei doi au decis să se mute împreună. Datorită certurilor dese pe fondul consumului de alcool, femeia l-a părăsit de mai multe ori, ultima dată în cursul lunii februarie 2019, când s-a mutat la un alt bărbat, într-un apartament din zona gării din Baia Mare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"S-a precizat că, la momentul agresiunii, cele două victime se găseau împreună în pat. Probabil că victimele se găseau într-o stare avansată de ebrietate, întrucât nu s-au putut apăra, ele rămânând pe pat, în poziţia culcat", se precizează în motivarea formulată de judecători, notează cei de la adevărul.ro.

Criminalul, un bărbat de 41 de ani, și-a sunat sora, imediat după comiterea teribilei crimei, și i-a mărturisit tot ce a făcut.

El i-a spus că vrea să se sinucidă, dar sora lui a reușit să îl convingă să meargă la poliție și să povestească tot ce s-a întâmplat.

Cadavrele celor două victime au fost descoperite de mama bărbatului ucis. Aceasta a venit în vizită după ce timp de trei zile fiul ei nu i-a răspuns la telefon.

Citeste si: MIchael Jackson trăiește în Galați și lucrează la salubritate! Necazurile românului care poartă numele megastarului în buletin

Declaraţiile date de autorul crimei în faţa judecătorilor denotă faptul că a conştientizat ceea ce a făcut. Mai exact, el şi-a informat sora că i-a omorât pe cei doi şi a spălat cuţitul cu care i-a atacat pe cei doi. Expertiza medico- legală psihiatrică efectuată de comisia de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei a arătat că bărbatul în vârstă de 41 de ani a avut discernământ în momentul comiterii dublei crime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si