Un bărbat, deținut la Penitenciarul Arad, a fost ucis chiar de colegul de celulă. Crima s-ar fi produs în urma unui conflict spontan, care ar fi izbucnit după masă între colegii de celulă, potrivit informațiilor transmise de specialarad.ro.

Deținut ucis în penitenciar de colegul de celulă

Crima odioasă s-a petrecut în cursul serii de 21 octombrie, la Penitenciarul Arad. Presa locală anterior citată menționeză că după ce ar fi luat masa, între patru deținuți care împărțeau aceeași celulă a izbucnit un conflict spontan.

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului

Cei patru bărbați s-ar fi luat la bătaie, iar într-un acces de furie, un bărbat și-a înjunghiat colegul de celulă. Ca armă, deținutul a folosit un ciob de sticlă de la fereastră.

La locul faptei a sosit imediat echipajul medical din cadrul Penitenciarului. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, deținutul a fost declarat decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: De ce au îngropat chinezii o sferă gigantică la 700 de metri sub pământ. JUNO trebuie să rezolve o enigmă- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Victima este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se afla la închisoare condamnat pentru că ar fi comis nfracțiuni la regimul rutier. Agresorul său ar fi ispășit o pedeapsă tot pentru trafic de droguri.

Coform primelor informații, deținuții ar fi fost cunoscuți pentru agresivitate și recidivism. Penitentiarul Arad a raportat tragedia Parchetulului de pe lângă Tribunalul Arad, iar o anchetă a fost deschisă.

Citește și: "A murit ca un câine" Răsturnare de situație în cazul morții lui Andrei Versace! Presupusa fostă iubită a influencerului face mărturii șocante despre felul în care și-a găsit sfârșitul "Regele Fițelor"

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a petrecut. Deținutul care și-ar fi ucis colegul a fost mutat singur în celulă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si