Close sidebar
Close sidebar

Crimă înfiorătoare! Mama și-a înecat fetița de 4 ani, apoi i-a dat foc pe măsuța de cafea

O femeie în vârstă de 38 de ani este acuzată că și-a ucis propria fiică, în vârstă de numai patru ani. Carly Ann Harris și-ar fi înecat fetița, apoi i-ar fi dat foc pe o măsuță de cafea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Înfiorătoarea crimă a avut loc în South Wales, în luna iunie a acestui an.

Pe 8 iunie, un vecin a auzit urletele fetiței, pe nume Amelia, care părea să fi urlat „mami, mami„ mami”. Potrivit Mirror, Harris a apărut și a spus: "Amelia s-a dus în Rai. Nu te duce prin spate, s-a dus în Rai".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Un martor a dezvăluit că a văzut o masă de cafea și un picior înnegrit.

În urma informațiilor, s-a concluzionat că mama criminală și-a înecat fiica într-o cadă, după care i-a pus cadavrul pe o masă de cafea din grădină și i-a dat foc.

Procesul în cazul femeii continuă. Este posibil să fie considerată nevinovată, în temeiul problemelor mintale, sau considerată vinovată de ucidere din culpă, din cauza neglijenței.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI