Close sidebar
Close sidebar

Crimă macabră! O femeie și-a ucis iubitul pe care apoi l-a gătit! Cum a fost descoperit episodul înfiorător

O femeie de 30 de ani, originară din Maroc, a fost acuzată de uciderea iubitului său pe care l-a gătit iar apoi a servit „mâncarea” unori muncitori pakistanezi. Totul s-a întâmplat în Emiratele Arabe Unite.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia şi-a ucis iubitul acum patru luni, dar crima a fost descoperită abia recent când un dinte uman a fost găsit în blender-ul din casa cuplului.

Conform publicaţiei BBC, femeia a mărturisit poliţiei fapta ei numind-o un „moment de nebunie”. Va fi judecată în timp ce se desfăşoară investigaţia. Cei doi au fost într-o relaţie timp de şapte ani şi pare că nefericitul eveniment s-a petrecut după ce femeia i-a dezvăluit partenerului său ca vrea să se mărite cu altcineva, un bărbat din Maroc.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Poliţia a explicat cum a fost ucisă victima, dar şi decizia halucinantă a femeii de a-l găti. A ales să-l servească unor cetăţeni pakistanezi într-un fel de mâncare ce părea orez cu carne.

S-a descoperit că bărbatul a dispărut după ce fratele său l-a căutat şi a găsit dintele în blender-ul din casa lor din oraşul Al Ain. A raportat totul poliţiei şi s-au efectuat teste ADN pe dinte care au confirmat oribila crimă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI