Close sidebar
Close sidebar

Crimă oribilă! O femeie a înjunghiat 14 copii într-o grădiniţă! Doi dintre ei au murit!

Un incident absolut şocant a avut loc în Chongqing, China. O femeie a intrat pe poarta unei grădiniţe şi a început să înjunghie copiii. Din nefericire, doi dintre ei au murit.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, identificată doar după numele de familie ca fiind Liu, în vârstă de 39 de ani, a început atacul când copiii se întorceau de la exerciţiile de dimineaţă, la ora locală 9:30.

Victimele au fost transportate la spital în timp ce gardienii de la grădiniţă au imobilizat-o pe femeie, a informat poliţia, adăugând că a a fost deschisă o investigaţie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Infracţiunile violente sunt rare în China, în comparaţie cu alte ţări, dar în ultimii ani au avut loc mai multe atacuri cu cuţite, multe dintre ele având ca ţintă copii.

Femeia de 39 de ani ar fi spus poliţiei că a fost maltratată de guvernul chinez, însă nu a explicat şi ce legătura are acest lucru cu fapta sa gravă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI