Aceasta tocmai se întorsese de la muncă din Germania, de numai trei zile și și-a găsi sfârșitul chiar în căminul conjugal. Vecinilor nu le vine să creadă cele întâmplate.

Citeste si: O tânără și-a ucis sora într-un mod brutal pentru că "era mai frumoasă"

“Nu ne vine să credem! Coca și Petru au fost mereu doi oameni muncitori, cu doi copii frumoși și acum, după ce au muncit ambii în străinătate și și-au ridicat o casă frumoasă, să ajungă aici? Ea a venit sâmbătă acasă.

Avea concediu două săptămâni. El venise  de vreo 10 zile, lucra pe un TIR în comunitate. Și din câte am înțeles, urma să plece și el odată cu Coca. Noi nu i-am auzit certându-se. Aseară, când a venit Poliția și am aflat ce s-a întâmplat, am rămas șocată. Pe ea au găsit-o în baie, înjunghiată de patru ori. Pe el l-a luat SMURDUL, pentru că a încercat să se sinucidă”, a spus o vecină de-a celor doi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant în Mehedinți: O femeie de 80 de ani, găsită cu gâtul tăiat

Cei doi copii ai familiei Coca și Petru Onila, nu erau acasă în momentul tragediei, cel mic, un băiat, este la școală, la un liceu din Vaslui, iar fata este studentă la București.

Sursa: vremeanoua.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si