Close sidebar
Close sidebar

Crima, sinucidere, fuga sau accident? Se adanceste misterul in cazul baiatului de 17 ani, disparut in urma cu 3 zile

Crima, sinucidere, fuga sau accident? Se adanceste misterul in cazul baiatului de 17 ani, care a disparut de la petrecerea data de ziua lui. Familia sustine ca tanarul nu ar fi avut motive sa plece de acasa si nici ganduri negre.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De trei zile, familia nu a mai primit niciun semn de viata de la Adi. Aseara, mama baiatului de 17 ani a primit un telefon in care i s-a spus ca fiul ei a fost vazut intr-un mall din Timisoara, dar, deocamdata, informatia nu e confirmata.

Faptul ca a plecat imbracat sumar si mult prea in graba de la petrecerea data de ziua lui le face pe rude sa se gandeasca la ce e mai rau.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Si autoritatile il cauta cu disperare pe adolescent. Cu caini de urma, cu dorne, cu camere de termoviziune.

ISU Maramures: „ Sper ca de maine sa intre in actiune si scafandrii. Deocamdata lucram cu o ambarcatiune moderna si cu sonat”.

Miscati de drama familiei, mai multi motociclisti le-au sarit in ajutor.

Daca aveti informatii care pot duce la gasirea baiatului, va rugam sa sunati la 112 sau la cea mai apropiata sectie de politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI