Dupa ce a fost anchetat pentru omor, un barbat din Suceava si-a primit pedeapsa.
 
Mihai Nastasiu a omorat un barbat de 53 de ani dupa ce l-a batut cu pumnii si picioarele. Amandoi barbatii consumasera alcool si obisnuiau sa se intalneasca la un garaj. Crima s-a petrecut in luna noiembrie a anului trecut, iar la finalul saptamanii trecute Muhai Nastasiu si-a primit pedeapsa.
Va executa 13 ani de inchisoare pentru omor.
 
Din ancheta procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava a rezultat ca in garajul in care s-a petrecut omorul locuia un barbat fara casa, care isi amenajase acolo un soi de locuinta.
 
Barbatul ucis, in varsta de 53 de ani, era prieten cu cel care locuia temporar in garaj, martorul D.C.M. Cei doi obisnuiau sa se intalneasca la garaj si sa consume alcool. O alta persoana care frecventa acel garaj si care socializa cu cei doi prieteni de pahar era Mihai Nastasiu, autorul omorului.
 
In ziua crimei, 9 noiembrie 2017, toti trei au consumat alcool, iar seara la garaj au baut bere.
 
La un moment dat, rezulta din ancheta, autorul si victima s-au luat la cearta, iar spiritele au degenerat in imbranceli si lovituri.
 
"Au iesit in afara garajului, unde victima a fost proiectata la sol, moment in care inculpatul a initiat un atac furibund asupra sa, lovind-o cu pumnii si picioarele la nivelul corpului, in special in zona fetei. in apararea victimei a intervenit martorul D.C.M. care a fost si el agresat de inculpat, fiind inlaturat, tras de par si impins intr-o parte", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.
 
Autorul a fugit dupa agresiune, iar martorul a sunat la 112. Din pacate, pentru barbatul in varsta de 53 de ani nu s-a mai putut face nimic.
 
La autopsie s-a stabilit ca moartea barbatului a fost violenta, fiind cauzata de un traumatism cerebral cu hematom subdural, instalat prin ruptura arterei cerebrale stangi si contuzie cerebrala, precum si de asfixia mecanica prin aspirarea sangelui in caile respiratorii inferioare ca urmare a fracturii de piramida nazala, potrivit monitorulsv.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si